玩個遊戲又被批殘忍《魔物獵人:掘起》被節目批評 引網上熱論

144 回覆
2 Like 144 Dislike
村長師傅兩位係百龍咁撚勁 平時任何又鳩毛都唔見
艾路貓首領又話好勁 探索隊又唔見佢做野
刀紋 : xx 獵人你真係好勁,保護左我地條村。
係啵你上次條金獅腰腳,迅龍輕弩,條數未找,諗住幾時找
好明顯平時份癈,係咁話你勁,等你做晒d野,班村民百龍下下幾百幾百咁打怪
好嬲好嬲

幾時投訴gta有暴力犯罪
need for speed 危險駕駛
call of duty同battlefield有戰爭描寫
assassin's creed有殺人情節
fallout 4個鐵路組織
當個世界所有人都平權, 佢地就會為死亡之爪平權
好殘忍呀

Game 入面殺人唔殘忍

殺咩都殘忍嫁啦,咁係咪只可以出俄羅斯方塊果類game
收手啦左膠,快啲自殺死啦,你食植物都殘忍嫁,屌你老母臭閪
魔物獵人物語咪講有班人用馴龍代替屠龍囉
俄羅斯方塊都好殘忍 好地地砌好一格格
D格仔都已經搵到自己既家 點解要消左佢
不要再說了,好殘忍呀
有無睇除左主線以外啲任務委托 其實某啲龍都好慘
宜家做新聞真係易
啲搞笑藝人係電視到9up兩句做效果,報紙佬見到就開幾個account出幾個tweet就話網上熱議
最撚慘係有人信
武器商人揀直黑店嚟 俾你呃呃氹氹去屠龍俾袋返啲辛苦錢走
咁佢哋咪唔好追擊打死囉
拎陷阱捉咗佢做魔物保護協會囉屌
古龍就話冇得捉啫
個人騎住條龍好殘忍
有冇諗過條龍既感受
所以女人係on9的動物
任性
屌你整裝個條友擺明係條村既有錢企業家,啲裝整到有幾貴得幾貴,儲夠錢買地起屋又賣番比啲獵人,賺撚到笑,根本夾埋個村長整個要狩獵魔物假危機,斂財為實
做獵人仲慘
成條村有咩事都叫你做
又要搬蛋又要執垃圾
又要幾百米高空一野跳落地滾呀滾
打完龍仲要俾人獨吞哂啲素材永遠唔俾粒玉你
升裝又要錢,平時都獨吞哂啲野都仲收你咁貴

所以幾時有左膠為獵人發聲
蝴蝶夫人黎嫁, 你唔做用針拮鳩你
奴隸制
艾草呢條bitch一定要用大肉棒去懲罰佢
試下我碌龍擊炮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞