KIA個新logo又幾型

85 回覆
19 Like 94 Dislike
身為sorento準車主話你知
因為而家得kia 有柴油suv
而且option 非常齊

如果買章我揸bba唔好?
我等緊佢出天窗版柴Sorento,明明上代都有天窗
睇下佢定Model Y出先
唔會有 因為貨van牌
咁係咪更加證明鬼佬/當過兵仲介意埋benz同bmw?
上代尾水係van版貨網+天窗的
學到野 以為因為貨van
連登仔邏輯力真係好恐怖
講緊Hyundai同KIA 同級
但係KIA銷量就係低過Hyundai

你拉埋嚟講, 唔通雙B會同KIA同級?
吓 k5 fwd, AWD optional, 180/290hp option.

你講緊stinger 吓?
有少少常識都知kia係副線,Hyundai/Kia市場定位都唔一樣,係你自己吹到咩一邊賣多啲就介意killed in action又當兵就好介意

講多次都覺得on9到打冷震。

你真係令我見識到你d邏輯有幾恐怖,思維獨到
KIA點解會係副線 你啲常識係喺邊度嚟
Kia 車主真係好撚肉酸
追住m3黎打
好心收下皮喇 尾燈都追唔到呀傻仔
老老柒柒 美加地方越黎越多Hyundai KIA 因為佢地夠平又齊料 之前買新車仲有10年Bumper to bumper warranty 搶左好多市佔 美加地方好多人用車既要求就係行得走得 純代步 唔係香港人果種既身分地位

而家美加路面上都好多韓國車仲Uber 果D 新車設備都唔差 再打埋價格錢 總有人會買韓國車而唔買日本車
大陸feel,但好過之前
垃圾散貨場
仆你個街 愈改愈柒 學下小米正正經經揾個designer執執佢啦
КИ
都冇乜計 唔似日本車
日本車啲老師傅話成架車真係預晒左右呔
咁你有冇換章?
hyundai+kia合計已經只係在toyota一間之下

多幾年應該韓仔車天下, 美國尤其是(佢地最實際), kia telluride, 賣咗成年都仲要排隊,一係就高過官方價買
合計
咁係咪又要將大發凌志掃把佬合晒落Toyota
Skoda SEAT又計晒落VW

留意返,目前Hyundai拎住嘅KIA股權唔過半。
你條撚樣去考狗啦
我之前喺中東地區搭的士,都唔少車係現代
訂左車未到
打唔打算換?
有78 成機會換
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞