歡迎考車failed嘅智障入黎吹水(54)熱烈祝賀副院長終於第N次一剔pass

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
重考抽快期/要諗諗 自己師傅 有無時間比你先(雖然係抽到先知時間) 仲有自己個師傅教得好唔好 洗唔洗轉師傅之類
其次就係你學牌幾時到期 想deadline 前博多次 定 extant 排普通期 (普通期就唔洗搶 7個工作天後自己上運吉署 比510就得 如果資料無錯 利申 無肥過 唔係咁知道)
佢 重考之後 pass 左
但智力都好似有d 問題
速度e 方面
考車學車 唔可以過50 嘅
但係有時 渣到 30-40都有比佢剔 控制速度果舊野
我估係你渣得唔爽就剔鳩你
考邊
快期通常都係10日-14日內考
乙快就 1個月 之後考(要睇果期有無期 快嘅無人考/搶嘅 7日都有機會有得考
腳制 油門又係佢講哂.... 不如我夾張500落去 比我pass算啦 重考佢又無紅分 但開路果個有30蚊袋
[回帶]22歲支那新移民 考車撞壆塞$500比考牌官
https://lih.kg/2449981
唔鍾意瞓唔等於唔洗瞓

冤枉

官字兩個口

智你個頭
最後無引致大剔就得 我理得佢幾多細剔
你考果時除非係大錯 如果唔係果下都唔會知自己衰咩
客觀陳述事實
係架啦
點都係考生蝕
就算比你上訴到 咪比你重考多次 但你又要 上堂 租車 所以學車就係智障 係輸家
真係唔知 今個星期六 去上次堂 / 落地行轉 (你考嘅時間) 咪知
我果時學車都係學考嘅時間
之後點知考果時 突然 爆水管整路 有好多野都係計唔到

女考牌官? 唔係普通職員黎咩
要差唔多齊牌先做到
個場似掃桿埔
好問題
跑馬地啊
sor鳩 記錯野
記得係港島但唔記得個名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞