普京簽署法例,容許普京繼續做兩屆俄羅斯總統,永續普京

34 回覆
26 Like 4 Dislike
因為佢無迫車臣人放棄信仰 又唔搞種族信仰集中營 又唔迫人做俄羅斯人

俄仔點統治人,就係當年蒙古人點統治佢地
佢預自己活唔過2036
張form 諗起都好笑
requested by
reviewed by
approved by

同一個人
普京閂埋門玩賓周,唔聲唔聲食左克里米亞
習種擴張主義,意識形態到實際人口遷移想統治世界
又同梅德偉傑夫玩猜皇帝
係, 明顯克里米亞本身就唔係烏克蘭的, 至少俄仔個角度當年係搞場大龍鳯, 扮下野, 反正個個衛星國都係自己友

咁烏克蘭要獨立, 自然佢地想搶返克里米亞, 而絕對唔係西方傳媒講到咁clear cut. 而且, 當地人係真心親俄, 血統又係俄, 咁佢地想返去俄國果面都好自然

呢單又係暴露左奧巴馬點無能, 所以左膠成日反俄, 都係因為咁開始, 左膠其實就係奧巴馬D粉絲. 跟住落黎阿侵上台佢地繼續反俄
比較出名既之前自編自導殺左Nemtsov, 近期既有Navalny. 不過佢死唔去仲返去Russia打呢場仗.
其實俄羅斯上幾個月連續每星期先有好罕見既大型示威, 就係因為普京貪污貪到民不聊生... 而家連老一輩既都憎佢, 係俄羅斯利講佢都叫第一人.
C hing正解. 其實好多人以為克里米亞係烏克蘭既, 本來就俄羅斯.
而家就係克里米亞想返俄, 所以而家又打仗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞