5.3 憶 Facebook 用戶個人資料被外洩

431 回覆
374 Like 5 Dislike
唔關事, 我search咗無我電話, 但都收到sms廣告
好多傻鳩用住 whatsapp, Instagram 笑鳩人用 facebook
又話唔用facebook whatsapp
依家做乜咁緊張
香港人抗爭喎
down咗既巴打,可唔可以upload去第二個網度
姐係一定中
邊度可以search?
點解你地個個都dl到
我dl耐dl去都係521 error
Hong Kong
https://ufile.io/vwjg1az5

直接download個zip, 慢係慢, 不過食個早餐就download完
有冇backup
server down...
+1
頭先DL DL下停咗, 再入𡰔1
好多人都講delete都冇用,一樣會留係佢個server,只係你自己睇唔到

我幾年前delete左自己個電話,而家係條list一樣見到
我從未登記過 facebook,instagram,希望唔關我事,但一月之前係用 whatsapp
佢今鋪仲唔仆撚硬街
FB 發言人 confirm 咗。話就話係「舊資料」,但係個人資料(尤其生日日期)係唔會過期。似係 FB 想轉移視線

https://twitter.com/liz_shepherd/status/1378398417450377222
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞