入私家醫院照胃鏡腸鏡種豆痛唔痛?

124 回覆
2 Like 36 Dislike
痛一下就搞掂,好似打針咁
通常會用你種豆那個位抽埋血,之後落麻醉藥都係係粒豆度,所以係痛一下咁多!
借問聲我想去照腸鏡,但又想平啲
可唔可以去普通科門診直接同個醫生講想照腸鏡,拎封轉介信?
用優惠價錢去指定嘅診所做?
有,我見過有長者話醫院轉介有折。
得長者先至有?
公立手勢先好
抽血員一日打幾廿粒
你話手勢好唔好啦
其他人士唔知,我三月做完係等既時候聽到
樓主照左鏡未
可以講返嗎?
岩岩入院,今晚攬住屎坑訓,聽日先做
介唔介意講下因為咩事要你照腸胃鏡?
因為糞便有隱血?
純直係簡單第一次做body check,冇乜事,亦希望冇事
男人老狗唔撚驚得?
無謂用性別去定形任何人
世界上無人係刀槍不入
你話得呢個世界無愛
點解仲用世界既準則去衡量人?
巴打你一定係刀槍不入,百毒不侵
樓主,我又係打算做腸胃鏡,不過都係怕種豆痛
想問下你係一入院就打,定係第二朝屙清哂推入房先打?
種豆正常少少痛忍一下ok 冇野好擔心
我就一入院飲瀉藥,柯左6次左右,然後今朝再比姑娘嘈醒飲多次瀉藥,柯多4次左右。要柯到冇哂屎(屎花都唔得)同埋柯到要好清好清,佢會有屎圖比你參考柯到你覺得清個陽可以叫姑娘入去睇或者影相比佢睇做鏡前8個鐘要禁食
去到咁上下姑娘會推落鏡房,個陣先種豆同噴麻醉藥落個口度,然後就打麻醉針落粒豆度,仲諗住試下用意志力同麻醉藥battle下,點知唔使5秒就訓左感覺上下一秒就醒左
Between, 種豆比想像中唔痛,當然都要睇麻醉師手勢
終於有經驗了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞