鸚鵡參考價?

13 回覆
1 Like 0 Dislike
請問大大們有鸚鵡入手參考價嗎? (HKD)
玄鳳, 牡丹, 和尚, 吸蜜, 大小葵, 小太陽, 太陽, 折衷
食定點?
我有一隻青銅翅鸚鵡,15000入手😂
請問大大們有鸚鵡入手參考價嗎? (HKD)
玄鳳, 牡丹, 和尚, 吸蜜, 大小葵, 小太陽, 太陽, 折衷

地點唔同價錢唔同。以下係雀街outdate價
玄鳳雞尾, 黃化原灰 $350~450。灰白/白化$1300起
牡丹, 即係LB? 普通$300起
和尚, 綠色2千幾, 其他3千起
彩虹吸蜜應該3千起
細葵2皮左右, 大白3皮以上
小太陽?2千至2千5起
太陽應該3千
折哀應該7千起, 應該貴過
玄鳳雞尾, 黃化, 珍珠, 原始 $250~450。白子 $1300起
牡丹 = 愛情鳥 普通$300, 特色$700 - 1500 or up
有無人知 blue pied 嘅太平洋幾錢?
sorry for考古,但師兄可唔可以講下邊到入手,香港好難搵P屬鸚鵡
係旺角國佳大廈bii鸚鵡店,你睇下有冇你想要?
想養好耐 但香港好難搵,半年前搵過bii嗰陣話未有
btw 師兄可唔可以留個tg, 有啲問題想問下你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞