[台綜] 全明星運動會 討論區 (4)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike

暫時兩次大逆境反勝
羽毛球同游水都係靠敬倫
倫倫一開始已經受咗傷無計
有咁嘅表現好好架啦
成隊GO Red 都卑人放大啦
刀哥笑死我
洗菜嗰個story
Blue ring聚餐相好開心,話時話紅隊話練習時唔用手機冇嘢po
丫藍隊呢d練習後聚餐又冇乜見紅隊有
(仲要明明有po過王家梁籃球練習片段)
https://instagram.com/stories/bluering_o/2543479358201784900?utm_source=ig_story_item_share&igshid=1hf6m86czx4ls
唔知點解我成日覺得紅隊個氣氛好差
房子呢張都好強顏歡笑咁
我都覺 房子個樣好似唔想送比洗菜佢地咁
原來唔係得我咁諗
唔知係咪又輸好多 佢個樣真心連扮都笑唔出
企都企唔直 好似無厘神氣咁
我仲心諗佢地都曬左3個幾月就曬完先黎送

心緹係po最多野個個
但永遠都係得佢自己打卡相咁
sored個氣氛好佢哋太多啦
同埋有時覺得曹何同bluering仲熟
之前好似同過BlueRing食飯
可能因為佢已經係成team裏面做得最多野嗰個
心緹同曹 應該係紅隊目前最好嘅兩個 延續到 so red 既熱血精神
唉…
小傑自己心理狀態都未搞得掂點lead人
https://stars.udn.com/star/story/10091/5363292
咁呢個好似又還好 冇影響到其他人情緒
不過佢lead人就真係要加油*100000
見紅隊post練習片我都諗起佢地個不成文規定
抽到乾晒啦
我都唔想咁諗 但感覺好刻意 無咗個種熱血sosad
希望係我諗多左
我見到都會諗起
印象太深刻
佢唔講就好地地
一講完之後而家係咁比人鞭屍
今季紅隊低開(高走?)真系慘
就算後面好勁 都應該挽回唔到紅粉既心
講起就嬲
好心佢啦
練習片自己都PO過至少兩次
自打咀巴
乜撚嘢練習好專心唔俾用電話
其實佢哋連聚餐個啲都好少有相
唔好賴個不成文啦
今日終於學藍隊
練習後行路片
雖然唔知佢地係咪之後好少一齊食飯
所以冇乜呢D聚餐相/片
偏心咁講, 藍隊咁樣練習中間搞下GAG影張相都有趣過紅隊所有PO
https://www.instagram.com/p/CNNL159J0cd/?igshid=ynendywhdxg1
紅隊所有PO?
紅隊小編真係做咩都慢半拍
紅隊雞湯杰做隊長 老實講好似無點提升到凝聚力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞