Netflix 新用戶求問幾件事

20 回覆
0 Like 11 Dislike
岩岩用咗 Netflix 一陣 係幾方便, 好過成日上老翻網, 迫人睇廣告都算,
之前睇無間道, 啲人聲細到帶助聽器都聽唔到, 啲 Effect 就大撚到隔離屋差啲報驚
所以諗吓都係 john 咗 Netflix 即刻覺得個世界唔同咗

但想問吓 Netflix 雖然真係好多戲同節目, 但係咪會有更新同加減
因為有啲都叫做有啲名同舊既戲發現係冇, 例如:

Chicago

The Sound Of Music

When Harry Met Sally

重有好多好想睇既舊戲, 但發現係茅 俾返啲錢我呀
長遠只會越來越少
Disney hbo hulu全部放返自己平台
係 上一排又會落返 唔係所有戲都有
咁講老翻網重齊過佢啦 不過影片質素都係一個因素黎
用vpn睇其他國家
可能會有
本身俾得錢就係唔想煩咁多其他野, 又用返 VPN 咁我開返電腦 BT 算
問吓野啫 駛唔駛負皮呀
不嬲咁你咪去睇老翻囉
點解你要跣動我去睇老翻 你咁樣是唔岩的
Netflix 廢到喊
不如你介紹啲網站比我
之前係 Netflix 睇梁祝 低清到我以為自己睇緊老翻戲院版
唔知佢個liberry 點搞,有好多戲/劇都唔知佢有,要人地講我先知
平時佢show出嚟既野我可以搵成10分鐘都搵唔到一套想睇
可能有share a/c俾人,佢成日睇既野同我爭太遠
佢有搜尋可以輸入戲名搵
就係唔想咁search 唔係好肯定自己想睇咩
唔關事
我每次煮好個麵 鑊鑊都搵唔到一套戲想睇
真係好L6uo 啲戲少到真係想爆粗!
係!百分百感覺系列都係
我又係,野食野飲都準備好,set好個場搵15分鐘都搵唔到野睇
左碌右碌,唔係爛片就韓劇,冇乜睇得出手,好多都睇過晒
冇錯 擺好個陣 你老尾一係韓劇一係爛到嘔既戲
最搞笑係最新上綫個幾套野真係
諗住學精揀好套戲先煮麵食 點知乜撚都唔洗食
正野!多謝Ching造福人群!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞