櫻坂46暨日向坂46交流區第一百七十二回 燈神聚集地

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
【04/09 発売】
『BOMB! 2021年5月号』
kyz46plus.com/magazine-2021-…

掲載:
・田村保乃(表紙)
・井上梨名×守屋麗奈

Amazon:amzn.to/39824jV

https://twitter.com/478plus/status/1376756614053552132?s=21

細守屋好靚女
我第一睇以為係泥膠嚟
りなれな
音驚仲有2800 penlight唔知打唔打得晒
我都入完去即刻退岀搏下場有200打算 音都收齊無乜好打了
你等打櫻頭5吧
唔知今日新野會唔會係1單衫+debut countdown 歌
我而家都淆淆地 日向啲分嚇撚死人 我得2天井嘅石去打應該含得
仲有4500支
今晚準備徹底抗戰 死守nao top50
showroom 尋日死到而家
日本It9快啲整返好 我聽日要睇武元
聽日放假,朝早打多幾粒鐘
唔講都唔知添
[情報]
由於SHOWROOM系統故障還沒修復完成,因此今日的SHOWROOM配信的節目配信休止
另外SHOWROOM的系統修復還需要一段時間有機會需要在晚上22時(日本時間)才修復完成恢復正常運作,所以所有昨天和今天開始或終結的活動也會再次延期,系統正在還原至3月29日0030(日本時間),所有昨天購買的SHOWGOLD會保留,另外系統會補償每個用戶30個彩虹星(將於4月1日派發)
【配信休止の番組について】
・乃木坂46 レギュラー企画「のぎおび」
・SKE48の”栄”ちんちこちん
・HKT48 栗山梨奈のまいにち365日記念特番
・@ JAMトークバラエティー “ ドルバナ ”
・猫舌SHOWROOM『豪の部屋』
・藤崎マーケットのルームウォッチング

https://www.facebook.com/groups/ATClubs/permalink/3019398854949914/

有望今晚攪掂
仲發育緊 一定仲有得高
其實幾好聽
https://twitter.com/miriaayane38/status/1376824640119533574
新年yell幸阪第一個架仔之前轉咗icon做幸阪話唔中個簽就唔轉返,而家又真係俾佢中撚咗
有冇咁撚好彩呀屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞