連登有無人玩夢幻龍族Online?

497 回覆
14 Like 2 Dislike
有無人係用HKBN? Lag 到爆
有無人係用HKBN? Lag 到爆

Hkbn100 冇lag
49都未升到就要開59了

琴日升完,諗住休息下打下寶,點知聽日就開新副本了

琴日升完,諗住休息下打下寶,點知聽日就開新副本了

打f7上左48
成埋英雄任未做
有排追
Btw有無巴打想用惡魔裝換天使裝
岩岩新手DOWN 左黎玩
都幾難升咁 宜家玩到12 LV

開頭跟返個主副線打 升得ok快
記住點返顯示LV既右邊果d感嘆號,

直接接任,完任幾邊邊 總知點晒佢

打怪見到個怪名左邊有個綠色感嘆號打晒佢就得

打副本又係,見到有綠感嘆就入果個得

跟住佢箭嘴叫你打個難度就得,

有時佢叫你打簡單,但你打困難就未必會遇到任務怪的

巴打咩id,可以一齊升
玩過正服留名
依家先dl緊
裝係咪用佢送就得 幾時先要換/刷裝
裝係咪用佢送就得 幾時先要換/刷裝

35換阿怒 49換火龍

開頭跟返個主副線打 升得ok快
記住點返顯示LV既右邊果d感嘆號,

直接接任,完任幾邊邊 總知點晒佢

打怪見到個怪名左邊有個綠色感嘆號打晒佢就得

打副本又係,見到有綠感嘆就入果個得

跟住佢箭嘴叫你打個難度就得,

有時佢叫你打簡單,但你打困難就未必會遇到任務怪的

好!! 唔該晒巴打

巴打咩id,可以一齊升

其實我想極速升上20 LV 玩下其他職 到時再放ID一齊玩
岩岩裝完想玩 但點解佢一直話伺服器連線失敗既?
岩岩裝完想玩 但點解佢一直話伺服器連線失敗既?

因為維護緊
而家隻祭升到33lv 其實有咩裝要刷
仲著緊轉職送個套+水精靈杖

依家唔洗換住,組隊靠人carry仲好 上到47先開始搞裝,建議用混裝 2+2+2咁混法 ,我個人就混沌和諧,迷霧,混沌神聖 依3套咁混 拎頭兩個套裝效果就夠 咩暴傷暴率就用飾品去加,同埋祭司既攻速其實幾重要 睇下有咩飾品套裝可以加加
希望幫到你
玩咩職好
以前玩開聖騎 但單刷好似唔太掂
一入ser就c++ runtime error
Wtf
戇撚鳩 49升50 打一場F7先得6.5%左右 條經驗條好似被人改過
而家48
係咪f7到49先解返英雄任比較好?
而家48

升埋囉 至少用把龍武打怪痛d
而家48

升lv都係F7 不如55先搞個封魔 再去搞屬武
而家48

升lv都係F7 不如55先搞個封魔 再去搞屬武

火龍武衝唔衝好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞