呢幾張緬甸相看哭了..

282 回覆
637 Like 24 Dislike
啲白左唔撚知去撚哂邊
左膠真係本世紀最撚劣質既野
咪問你有咩高見?迴避問題把撚咩
現實好殘酷
莫講話就侵侵已經唔喺度
就算喺度 邊會有領袖願意用自己嘅軍人生命去捍衛其他國家嘅人民
Push
我係串緊你地嘅提議冇撚用呀我有冇高見同你地個方法冇撚用係冇直接關係。冇撚用嘅方法,唔會因冇其他方法可行就會變得有用嘅
天下獨裁都係仆街
美國佬兩邊買哂
真係鳩叫無敵喎
呢條食屎狗收皮啦
咁撚多廢話原來結論就係 我覺得你條橋冇撚用9做 但係我就冇計啦
agger
起碼唔會做得咁過份先
廢登完全冇阻嚇作用 睇北韓既行動就知
都係學果班做唔撚到野,三罷都唔撚捨得攪,但都要日日出post 扮下抗爭嘅廢柴。攞下存在感麻同手足坦白咁講:你地有你地衝,我就好撚怕只可以飲飲食食嫁炸,所以各有各做冇分化
不如解釋下呢班人放負有乜正面影響?
突然又拉去講其他人 同上twitter做rt嘅關係喺邊?
請正視聽,人地唔係放負,只係講出一個事實:Twitter戰線冇鳩用,幫唔撚到緬甸。批評是負面與否在於睇果條友係咪玻璃心only同班支那人俾人講兩句又話傷害到心靈一撚樣!

做左一d冇用嘅野就當盡撚左力,做左好過冇做,同中大理大圍城果時走去吹食黃店、捨勇武一撚樣!不過,最衰六四當年internet普及又冇社交廿,否則北京班人民就唔駛走去天安門示威咁傻喇,有人仲走上街冒住槍林彈雨救學生擋坦克,去飲飲食食吃喝玩樂買下報紙出下post 爭取民主鳩叫下好撚憤怒咪可以,唔駛犧牲自己,又可以鳩叫為民主左盡力,轉頭移民
Rt起碼畀多啲人見到,一開始都係由冇人知咩事,靠綱絡先散播到消息出去,去到現階段效用未必及一起初,但起碼提到network中嘅人記得呢件事。就算係作用唔大都係一個提醒自己嘅方法。

再者放負本身都係係起唔到作用,你講中大理大嗰陣一樣大把人吹雞叫人入去,咪又係一堆人話送頭又話盛,唔會夠打唔會推翻到個政權,咁係咪又冇意義?

我現實中冇識過食黃店就當自己做咗嘢嘅人...身邊移民嘅人一係就有案喺身一早走咗佬,一係就本身就唔太理或者一直放負話做乜都冇用嗰咋,不過sample size咁細係做唔到咩結論。

都明去到呢啲位大家都冇方向唔知點做,但唔覺得互屌會更有用。
個post 到今時今日仲俾人bin 緊

屌曬你班散水撚,同我即刻番poly,poly根本係城堡/要塞黎。邊個話守唔到?
https://lih.kg/1719460

佢話我地叫走人
喺邊個平衡時空?
有得返轉頭我都想我可以叫佢地早一日走出去食黃店
放負係冇成本,佢哋套邏輯套落咩情況都得。
連佢句留言都係冇用,唔知留嚟做乜,上連登屌下人食黃店當自己抗爭咗就光復到香港?
沒完沒了。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞