今年啲蚊又再進化

332 回覆
2195 Like 11 Dislike
以前個FRD教落...你搵唔到隻蚊...就伸隻腳出黎靜止引佢咬...
只要佢飛出黎咬你隻腳...你就有機會一陣拍死佢...
D蚊真係進化左 而家會隱藏係d鬼鼠位郁都唔郁 笑9你仲成個on9仔咁左摷右摷
我直接窗都唔敢開
有樣產品係電蚊拍加蚊燈兩用
放響度就係一個藍光電蚊機
亦都可以拎起來當電蚊拍用
唔使見到周圍亂咁掃都可以電到
啪一聲好爽
我覺得幾好因為盲掃命中機率非常高又唔使搵佢響邊
一定要用蚊帳
渣ga
渣架,睇緊呢個post覺得大脾痕痕地就kill左隻
喺花園街買左包蚊網自cut, 拆埋窗花開大個窗都唔洗半夜起身拍蚊
正在播放《韓子亮 TL HON - 留名系統啟動》
●────────────────
⇆ㅤㅤㅤ◁ㅤㅤㅤ❚❚ㅤㅤㅤ▷ㅤㅤㅤ↻
細個俾蚊針過眼皮,醒左腫曬,番到學校俾人以為我俾人打

最平可以幾蚊買塊輕紗,加個夾 夾住窗簾就有自制蚊帳用隻蚊隔住塊紗入唔到黎,你又抖到氣。

不過打蚊嘅話,我會熄風扇,間房好靜咁,周圍揚一揚,聽佢飛嘅噏噏聲,就搵到佢。
間房長期開冷氣無開門都入到黎 訓係度撳手機針撚到隻手紅曬 今晚第一次用蚊帳

屌真係好懷疑係咪要用呢啲蚊帳
廢咖 無柒用 啲蚊照掂行掂過
似係你退化咗
以為自己開post 露營俾蚊針到成腳都係
下次睇到有人帶電蚊拍露營就係我
好似係話溫度高
飛得勁快 一下閃現咁
開燈死都唔出黎
最尾頂唔順買蚊帳安心哂
有隻蚊帳可以就咁係床打開好似車帳篷咁 唔洗吊住

不過連續十幾粒同一個位就應該係bed bugs
我都係好吸蚊 一咬會勁大反應 食藥先止到痕 試過咬到去打針
早兩日着長袖訓都咬 嬲到噴蚊怕水 笠住個頭訓
好心你買電子蚊香啦
頭先禁禁下電話又聽到隻仆街蚊嗡嗡聲,即刻開燈閂房門出廳攞電蚊拍入黎。
返到入房周圍搵左幾個字,終於搵到隻傻鳩蚊停左係個白色衣櫃邊,接近天花板嘅位置度,驚死人睇佢唔到。
我慢慢開定個電蚊拍放係佢上面,等佢發現中伏想逃走果下,一飛⋯「啪!啪!」當下係成個世界最美妙嘅聲音⋯終於有覺好訓
唉 淩晨捉唔到蚊唔洗瞓
又要等有藥效先瞓得著
我成日都包到自己春卷咁瞓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞