睇到台灣大港開唱既網上直播之後

16 回覆
7 Like 0 Dislike
真係好想現場睇show

話說台灣今日同聽日有大港開唱玩,今晚晏少少會有閃靈 ft. 唐鳳
唔知有冇人睇

時間表:

直播link〈南霸天〉舞台:
https://today.line.me/tw/v2/article/vxzoPE
直播link〈女神龍〉舞台:
https://today.line.me/tw/v2/article/1WXqLv
睇完tizzy bac睇閃靈
有人揮光時旗
琴日閃靈同血肉果汁機都好Jeng
係現場玩撚到今日一起身小腿痛
啱啱睇完AKB48 TeamTP
台下面氣氛好到,仲有轉圈
頂好爽有得現場玩
大港開唱好多台都好好氣氛場外場內都好有Festival 既Feel
一陣有滅火器同茄子蛋記得睇
喱樣真
一開始見佢哋有AKB48 TeamTP嗰陣覺得好似大纜都扯唔埋,驚無乜人睇,好彩台下反應都幾好
大家過去真係For Fun 嘛
就算唔係台都好
有D 台以外既都有人無啦啦拉團一齊玩
其實都係,festival好多花生友,畀咗錢入場見有野玩咪玩下
仲要大港開場唔係個個場都要錢好多人都係當拎嘉年華咁玩
岩岩滅火器聽長途夜車聽到喊Live 真係唔撚同
到最後茄子蛋了
屌 睇返重播先知傷心欲絕無咗劉暐
知唔知有冇冇剪接嘅重播
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞