上網買家電邊間無咁伏?

48 回覆
0 Like 7 Dislike
唔只兩個鐘,係等撚左全日
佢話朝早 11點左右到,11點半打比佢,話仲有半粒鐘
點知1點都未到, 再打又話好多單撞失路
不停話仲有半粒鐘,屌佢老母結果夜晚十一點先到,cls 公司
你會全日都唔出街等佢送黎
12個鐘就接受唔到
間野西到震
除左藍想問下有咩西,未用過純粹想知
好耐之前(2019 前)係佢個網到比哂錢買左部洗衣機
佢打黎同我講無貨,等船期
咁之後係咁追個送貨期, 期間WTSAPP 時覆時唔覆, 好似要求佢比件貨我咁
搞左個幾兩個星期, 用電話約時間送貨包裝機
請好哂假, 佢臨送貨前一日通知, 要再改期, 但唔肯定幾時有
最後都係退錢, 自己搵另一間再買

果次之後真係永久blacklist 依間閪野
明知無得平,都要問多句,正常😅
BBE , Built in Pro 其實都係Agent 拆貨...
真係藍咩 我見佢2020年搵過WINGTO合作
之後幫襯過買左3~4樣野都冇咩問題 今日落單第二日已經送貨
去返間鋪嘅網店,the club,hktv mall 我都買過
幫襯過美的家OK
另外永光第一電器都買過好多次 雖然唔係最平但係有門市舖頭 就算有咩事都跟進到
大埔有間樓上舖可以貨到先收錢 唔洗驚比人呃
price.com貨比三家,貨到錢到,買咁多次都冇乜事。
個時格過晒價
美的家真係最抵
邊到
你當Built in pro流架?
文字用嚟溝通 明咪得 用邊隻字有咩所謂
呢啲都係去鋪買安全,一陣壞咗着火搵邊個負責,安全最緊要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞