家用脫毛機

22 回覆
1 Like 3 Dislike
有冇絲打推介脫毛機?
我上網搵過
慕金 SmoothSkin Bare+ 彩光脫毛機
飛利浦 Philips BRI956 IPL 彩光脫毛器
我暫時睇中左呢兩部,但唔知買邊部好?
有冇人試過上面嗰兩部?有冇用後報告?
+1考慮緊 絲打最後有冇買到?
最後買左Philips!因為可以換機頭!
暫時用左一次,未知效果如何!
用緊Braun既Pro 5 佢啲光好勁較到最細啲皮膚都少少痛 但幾有效
而家效果如何
有冇絲想買Braun Pro 5想借樓放部二手 喺豐澤買咗半年都唔夠半價放 價錢可議

tg: https://t.me/Ewwwwwww
想知效果點樣
想買部比女朋友
做左四次,因為唔喺出門做,睇得出有啲位冇打到,啲毛生快啲!整體來講都算滿意,啲毛喺生慢左!
做左四次,因為唔喺出去做,睇得出有啲位冇打到,啲毛生快啲!
仲有一點,要睇你女朋友忍唔忍到痛,我驚痛岩岩開始要教①,都覺得痛,而家可以頂到②!應該喺我垃圾!
比堅尼位?我做左一次咋,所以未見效果!
一定要剃到好乾淨!同埋好撚痛!痛過手好多!
唔喺男朋友幫我搞,我應該放棄左!
我直接5 用左三年 兩年幾嗰時已經係出少左好多
最好就係唔洗特登出去做咁煩 又要約時間又要比人sell
做完記得用蘆薈gel搽返
而家有冇生返出口水
生返出嚟
最後都買咗部送比女朋友
佢好開心
間中有幾條
但我已經好耐冇用部機啦
同埋本身有好多毛毛,所以我好滿意依家個效果
想請問有效果嗎?諗緊買唔買,謝謝
係咪唔好用?冇效果?賣左未?
絲打想問效果點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞