【連登 商業電台 光明頂 討論區(三十七)】

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
地獄鬼國
條友啲質素重衰過鳩容
講多啲
19定時定候會同商台攞分續牌
當年佢辭商台晴朗份工就係想痴689搵個副局長/政治助理做
結果人地唔so佢 佢死去整一個網台
結果得個桔 最後死死地氣返商台
2012年7月離開商業電台節目主持和商業電台策劃總監以及商業一台台長的崗位。

2014年4月7日,重返商業電台與健吾共同主持商業電台和社企「言論自由行」合作的論政節目《人民大道中》。

垃圾節目
請先推爆第三十七帖

第三十八帖
https://lih.kg/2468738
你弱智定打狗,今時今日資訊發達,香港幾十萬党員,呃到強党???仲廿幾年???

你咁樣幫你老板卸,$0.1都俾多你乞囉!!
紅色好威?共產黨係咁叻,佢會比區議會繼續選 資訊愈發達,愈要掌握正確資訊
紅色唔係威,而係我讀得書多過力,知乜野先係EffectiveCommunication嗟!!

屌埋你另2句,笑左,完!!
其實係班忠誠廢物扼9 中共廿幾年,成日講佢地大多數,講到連自己都信撚埋,回歸前不嬲選舉民主派佔多架啦
你弱智定打狗,今時今日資訊發達,香港幾十萬党員,呃到強党???仲廿幾年???

你咁樣幫你老板卸,$0.1都俾多你乞囉!!
紅色好威?共產黨係咁叻,佢會比區議會繼續選 資訊愈發達,愈要掌握正確資訊
紅色唔係威,而係我讀得書多過你,知乜野先係EffectiveCommunication嗟!!

屌埋你另2句,笑左,完!!
https://youtu.be/6uqllS8KJMs

yt 熱門#6

半集金句 19: 講邏輯呢個noun係白人至上主義 因為佢係由蘇格拉底所提出 你(鮑蛇)咁講即係種族歧視中国人

> 曲線講中国人唔講邏輯
人民大道中我沒有聽,呢個時段仲聽緊自由phone
無得揀喎。係佢自己同真香港人割,唔係大家割走佢喎。
現實後映 只要講下野就有人含嘅威力
https://youtu.be/_SEZy-GqmDA

今晚
陶潘1.8
陶馮1.3
陶鮑 2.2
其他 2.8

開放投票
聽完聰心直說
再聽緊細良世澤
世看細情
陣間光明頂
唔應今晚講返理性邏輯
馮智將
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞