官方正服:魔力寶永恆初心 Telegram group

257 回覆
9 Like 137 Dislike

個個都對你班水藍打手十分煩厭

講左唔好提私服,係要提

多次警告都仲係要提水藍

成班谷友都話你地係到R人玩水藍

再三警告,仲係要講架wor~ 班谷友都頂唔順

谷友們睇穿晒你地班水藍大戶想R人玩水藍

谷友反應

谷友反應2

大家對你班友仔見人就亂屌既反應

其實你地係到做緊乜,成個谷都知
上面俾我完全封鎖左果個傻鳩

其實唔係你係個谷亂屌人,本身冇人會踢你
玩得魔力冇30都廿幾歲,你都90年出世,就31歲人,仲咁幼稚都算
講野唔好話30歲,13歲都唔知有無

一時又話我收左錢收集資料,一時又話係我官方請番黎,一時又話我呢樣果樣
其實你自己個13歲既腦夾好口供未?

定你仲精神分裂緊?一時係"外國"工作,一時係香港?
想屈人都好心你統一好自己想講咩啦.(反正我睇唔到LOL)
不過我明既,成30歲人,仲要係到成隻小學雞咁以為好威威咁幾條友係到圍威喂.

我自己都有幫私服做過免費宣傳,都唔會好似你呢D手法咁,時不時亂屌人,連D幾歲既小朋友都不如,係咪仲活係小學個年代?

點都好啦,明眼人都睇得出你地班水藍大戶想點撚樣架啦.
你咪繼續做打手囉,加油喔.
唔撚識字仲要衝出黎7?
洗唔洗讀多次小學阿柒頭
市場自己會淘汰唔適合既
佢地點搵腳玩 我冇得理
我都唔排除初心如果獲左 我會唔會玩水藍
但係唔好係個群講 同亂屌人做attendtion seeker
佢閪,但另一邊又係咁

係個post貼人電話?
....?講咩
哇咁多谷 樓豬一定好靚仔 有冇人分享樓豬相睇下
賣唔到水藍野好嬲嬲呢?
好能尷尬
做乜鳩
救命
又真係幾尷尬 係咪好嬲搵唔到人接貨
係ws又比人踢
笑左,你堆圖入面直情無我係入面,根本無出過聲比你踢左唔知做乜9
起完你底見到你狂開谷先提下大家提防你條傻閪,點知你0解釋駁唔到淨係人身攻擊發老脾唔知你做乜9

你就真係縮返入你老母個臭閪到啦
又屈人發老脾 你唔好縮番入你老母個西到? 屈人唔成俾人反駁駁到出唔到聲

成班水藍仔 語無倫次 想屈人 係初心度做唔成
又想話賣資料
唔成 又話開谷乜乜77 真係熱心人士wor

做咩轉咁多次口供,當連登仔傻?

你唔係以為自己咩重要人士掛
成班三十歲小學雞訓醒未?
每次證據都要有你個名?
你地成班識咪成班踢

真係不打自招 ,入左個谷冇上過水會俾人踢?
成四百人唔踢其他人踢你?
就算係潛水,潛水俾人踢都唔夠合理?
踢完之後仲會嬲撚到上黎搵番個post黎覆

阿大戶,你既智商同行為,真係完美表露左你既動機
係咪散唔到貨好撚嬲嬲豬阿

咁弱智仲學人r人玩去接貨,r十世r唔r到一個人玩

你智商夠80未

你地可以繼續你地表現 我地有我地食花生

去到邊俾人憎到邊 whatsapp又俾其他谷踢 好撚慘
咁小家好心咪鬼做admin
佢d酒group
係咪話admin隻酒唔好飲係咪都會嬲嬲豬
你d回覆好撚低質,d自信一定係你老母個臭閪到練返黎
真係要比個叻你,打咁大篇野完全無point係點做到?

無上過水成四百人唔踢淨係踢你?即係你踢撚錯囉傻閪,黎d問你自己啦柒頭仲學人講不打自招,得啖笑
你肯定你踢果堆人無踢錯人?

又話成班識又水藍仔又乜又物,sor, 想講返無玩水藍好耐。

由頭到尾都係講緊無啦啦比人踢左,上返黎個post先見咁多人屌7你,淨係見你上哂電咁發脾氣,起埋你底就見到你狂開谷唔知做乜9咪提下人。講嬲我又無乜既,係見到你d回覆EQ又低又燥底,唔繼續覆你邊有得笑

每個point都駁到你阿,仲咁自信以為自己諗既就係事實,當自己估中睇穿哂 人唔笑狗都吠

你係岩既,果4百個谷友無個上黎撐你幫你推post?
繼續攬住個谷做土皇帝啦,記得提提你d谷友食花生睇你笑話
係咪盲撚左先睇唔到point

你咪繼續扮囉
我開左咁多年谷真係第一次見會有「潛水友」俾人踢左咁嬲wor

除非有利益關係姐,個谷對你地散貨好重要姐

係咁屈我嬲做乜鳩
明明我地恥笑得好開心
咁開心既事嬲乜鳩

多謝你既表演 幫係果十幾位水藍兄弟露晒底牌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞