同個女仔去行山急屎

318 回覆
2301 Like 54 Dislike
新潮文
如果已經係男朋友就唔介意嘅
仲會之後拎嚟笑佢
但啱啱識嘅話真係有啲尷有啲扣分
想知樓豬搵返人地未
周圍痾屎

有冇講唔該借借呀
你應該自嘲,自已拎嚟講笑,打破氣氛之餘又會覺得你夠真,反而會加你分
咁似“ 把砒霜留給自己”劇情:

《花卉種植指南》
由蘇皓兒、王智騫、MIRROR成員Lokman楊樂文主演的青春愛情故事,講述張樂(王智騫飾)讀書時早已暗戀Tiffany(蘇皓兒飾),好朋友Dave(楊樂文飾)於是教導張樂在摩天輪上讀出情信向Tiffany表白,但對牛奶敏感的張樂吃了一口雪糕後肚痛,正打算開口表白之際,突然失禁,在摩天輪座位上大便,自此張樂沒有面目見人。事隔數年,張樂發現自己擁有將情信變成種花肥料的超能力,花卉開得異常燦爛。於是張樂決定的起心肝拿着Tiffany喜歡的鬱金香,再次向她表白,而Tiffany亦道出心聲,原來多年前早已暗戀張樂,兩人兩情相悅。

https://hk.ulifestyle.com.hk/topic/detail/214422/%E6%8A%8A%E7%A0%92%E9%9C%9C%E7%95%99%E7%B5%A6%E8%87%AA%E5%B7%B1-netflix%E6%90%9E%E7%AC%91%E6%B8%AF%E5%8A%87%E5%96%AE%E5%85%83%E6%95%85%E4%BA%8B-%E6%BC%94%E5%93%A1%E7%B0%A1%E4%BB%8B-%E7%B4%85van-%E4%BD%9C%E8%80%85%E5%B0%8F%E8%AA%AA%E6%94%B9%E7%B7%A810%E5%80%8Bcult%E6%A5%B5%E5%8A%87%E6%83%85/1
你要學下忍屎
樓主呢?
搵返個女仔未
咁靚女點忍
可能個女仔偷睇到佢 知道唔岩size走人
只有無恥感
諗起你隻手摸過佢隻手,就幻想你抆屎個樣
如果個女仔心地好其實應該無乜問題
有邊個未試過肚痾痛到忍唔住
咁當然呢d情況一般急唔辛苦都唔會去既

利申:腸胃差過來人 不過無乜行山
落去搵佢囉
隨山痾
咪就係!咁冇禮貌
連心愛男人嘅屎都唔敢食 仲敢話愛佢
d畫面出曬黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞