[Switch] overcooked all you can eat 討論

69 回覆
0 Like 3 Dislike
想問有冇人一齊組隊闖關獨玩有啲難玩 特別係新dlc有老鼠會偷野我唔係豬隊友黎
《Overcooked!》決定版融合了《Overcooked!》、《Overcooked! 2》和所有附加內容,經過重新調製,美味出爐!

係咪買哩隻就唔使買1同2?
反而想知之前有2可唔可以同呢隻連線 ?
係呀!有齊咁多關卡 仲有全新關卡
唔得 但有呢隻可以跨平台玩
Steam 都係今日出?
23號出左
「Overcooked! All You Can Eat」去年先於PS5、Xbox SX登場
現在將在3月23日登上Nintendo Switch、PS4、Xbox One、Steam

Nintendo Switch版定價為$39.99 / £29.99 / €39.99
有實體版與下載版
PS5、Xbox SX都有對應中文,Nintendo Switch應該也有

「Overcooked! All You Can Eat」特色
・收錄「Overcooked!」與「Overcooked!2」所有內容(含全DLC)
・追加 7 個全新關卡
・期間限定下載1位廚師Swedish Chef
・每位廚師皆有新的配色及外觀
・收錄 3 位全新廚師角色
・60fps 流暢畫質(Nintendo Switch為30fps)
・極速存取速度
・全新的成就
・支援跨平台連線(需要更新)
之前買左1+2,而家感覺好似被人搵笨咁
琴晚睇都係coming soon
不過今次隻game有啲位做得好啲既 今次可以邀請朋友黎同自己一齊玩 咁向部機add既朋友都可以join到 同埋公開模式果到多左好多關卡玩 唔洗咁悶 開局果個就算走左都仲可以繼續玩 畫面質素係好左啲
咁可能26號?我知台灣switch實體就26號出 但上網睇係23
買左等樓主一齊玩
想快啲打爆機拎晒4星
終於甩左p牌
GOGOGO
之前買左個全dlc bundle
而家又要俾正價?
向台灣gp見到:
15%
當人係狗
download來玩🤬
add個fd先?
之前買咗1+2合集
呢隻買唔買好呢
我之前都買齊哂, 而家都唔知買唔買好
steam有齊1+2 加全部DLC
同女朋友玩到全部4星
DLC後尾越整越hea
唔會想再買
都買齊仲買黎做咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞