有人遺棄隻兔仔係迪士尼門口

211 回覆
20 Like 162 Dislike
就算俾返佢都唔係好事,下次佢直接扔落垃圾桶

搵人領養左佢同睇醫生先
cls
以為寫句 好人一生平安 就可以做埋曬呢啲唔負責嘅行為
啲行為分分鐘仲衰過藍絲
冇腦就唔好學人養動物啦
最鬼憎啲人唔學下點養動物就走去亂養
仲覺得自己好有愛心咁
天氣咁熱帶兔仔出去係咩玩法
推爆條仆街 屌佢老母 一啲責任心都冇
就咁睇相隻兔仔D毛都唔知沾濕左定係有其他汁咁一束束咁
驚比太多菜佢,唔清潔好咀仔易有濕疹
個廁所又無貓砂、無飲水器、掌仔好似好黃,唔知有無比尿灼傷?
個籠好快就唔夠用,黎緊呢時間正常會太得好快。
總之... ...環境需要更大改變空間
屌 好撚慘
推爆條仆街
放係個籃入面都唔知有水...有都踢到倒瀉哂
養之前好撚心佢知道要點養先啦
條女完全當隻兔仔住既地方係垃圾桶,棉花當床佢都可以做得出。仲要放勁多雜花雜草落去
飲既水又唔知係咩黎,變曬色咁
Dklm... 咁兔仔而家點?
呢啲天氣基本上根本唔應該帶兔仔出去 好撚痴線 想隻兔中暑

真係屌佢老母
屌 正一仆街 隻兔應該好細個
粉紅色果個似尿兜,但無貓砂之類吸,佢D毛痴住左應該係尿黎佢飲水好似係個奶瓶樣果個
佢應該都唔撚識CHECK兔仔夠唔夠水份
望落似3-4個月
其實唔想養唔識養唔鍾意冇人逼你養
養完又不負責任
呢D仆街真係抵屌
佢比你諗嘅仲on9
唔係棄養
佢係本身想帶入去打卡
唔俾入就掉低喺門口 玩完拎返
人哋要隻兔嚟打卡點會棄養喎

去邊都要拎撚住隻兔
隻兔仔前世做錯咩
隻野好撚慘,個籠根本塞門垃圾,行都無位行,又放係迪士尼門口度就算又餵垃圾食物⋯!呢個人真係太邪惡!

而且兔仔有時自已會亂咁咬放入口!仲亂咁擺野係個籠!
相比起黎我屋企個隻真係好幸福⋯做寵物都要識投胎陰公

睇下佢比d咩兔仔食

好驚隻兔既下場係成肚垃圾攪到腸停去左
嘩屌
佢虐待喎
跟本亂尻咁黎,用黎打卡,我唔覺隻兔仔好有活力,唔知平時有無放風

隻兔其實好乖個袋開到咁大都唔跳走
跟著呢個主人真係好撚慘
仲要帶出街唔撚畀水隻兔飲痴撚線
條女似係心理有問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞