【暴露年紀】細個好鍾意玩但已經執左嘅game

935 回覆
522 Like 26 Dislike
你睇下個pool,依家最多人玩最賺錢都轉哂課金抽獎模式嘅game
有內涵嘅去哂遊戲主機平台
摩爾莊園
竉物王 係最好玩既online game 其他都比唔上
風林火山

彩虹冒險,最鍾意打車輪戰用水女(奶油)水弓水垂
跟住避雪球,踢波,風女cs 禁過河,全部人用火女打副本等等,雖然遊戲模式唔算多,但真係好懷念
最記得係同堂哥+一個小學同學一齊搞公會,仲要搞到有聲有色好多人入,當時仲係小學雞嘅我真係好大成功感

彩虹沒落之後就轉玩星夢,又係同一個朋友介紹我玩
嗰陣覺得啲時裝好好j 特別係399,一直都好想擁有
去到好後期都用到值錢嘅時裝換到個有399嘅ac 番黎
期間識到個game情,佢喺game入面都幾出名,帶我入埋當時長佔s2嘅魔鬼吻,唔知有冇人相認
另外佢係好鍾意影入面唔同嘅時裝配搭相+會整圖,仲會放上樂古最有印象係會同佢凌晨5點起身霸場開經卡升lv ,嗰時真係對住個mon 做同一樣嘅嘢做全日都唔會覺得厭
有冇人玩過夢幻古龍
成日覺得如果出手機game應該幾好玩
咁有裝緊係有優勢嫁啦 999都唔係100%贏啦
頂裝都會輸 呢d咪發揮囉
唔知有無人識

大約2004年左右

有隻網頁經營game叫商店新世代

喺要自己去冒險搵材料

再揀開唔同鋪頭整貨品

當年實在太舊 依家點google都無資料

求相認
唔知而家仲有冇人玩Tera ?中學嘅時候好Hit
咁課金同橫軸都冇衝突o架,嗰陣lfo咪又係乜都課一餐要抽先有,重點係點解好似冇晒依個玩法咁
虎牢關個隻?,台服依家d活動王已經冇人坦到同打得入,都唔知佢地玩黎做咩
冇人講天龍上當年 要排隊入
好似每個圖有隻勁低機率出既寵 又要刷勁既技
巴打玩左幾耐?
我幾鍾意呢類分勢力同門派既game
又可以同時on勁多分身幫手採資源整裝
可惜已經搵唔返呢類game
Sd高達online
路尼亞戰記
奇幻寶貝 (好少見人講)
拿拿林
下一站香港
殲滅者online
曙光

以前真係好撚癲 幾乎每個月有新online game
間諜白蛇拳 3地未輸過
Michaelcat
快打之王好熟
氣功師 雅典娜盾勁到傻
垃圾代理完美摧毀整個遊戲

我係果陣第一批玩家,玩到燥
以前細個放學第一時間跑返屋企玩 好似有黃金機體同浮遊炮
係 要開門入洛陽
其實隻Game係好玩 但奈何唔識營運
Eco係咪冇咩人識
果陣小學冇加msn冇電話
只係前一日係game約好左
結果大家都準時上線 諗番都幾感動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞