(冇飯食)網傳楊潔篪午餐吃泡麵 中方代表團斥美方:非待客之道

310 回覆
294 Like 5 Dislike
成條街無野食咩
點學得你大陸,一邊食飯一邊攬女,咸濕菜乜柒都應承,武漢肺炎都要改名為COVID 19.##ki
使團出訪居然冇自帶御廚出門
我想講, 如果你只係提一件事, 而故意忽略緊民主黨佢做或無做其他野, 你只係同我辯駁, 而唔係真心誠意想將你的角度同見解分享比其他人

我明顯係共和黨傾右, 但我講野係希望令你明白, 任何人佢地睇野都有佢地個顏色, 唔係單係"民智未開"之類可以答得到

你唔用"佢地唔係educated"呢個理由同自己解釋, 你會睇到好多人其實有唔同見解係因為佢地在唔同位置
番去食樹皮囉
ALASKA咁凍食杯麵最溫暖
鬼佬都識你唔識
唔係,佢只要講出呢句說話
咁cctv先有野寫
官媒唔會寫美國佬講過乜,只會寫王毅講過乜
咁所以一定要讀緊官媒份稿佢
應該比屎佢哋食
中國人唔係狗係咩
支那狗指住人地個頭黎鬧嗰陣有無風範
侵侵又撚狗
如果係戀童奶共登一定會擺十幾圍招呼佢地
大家咁話啦。
有人迫隻支那狗食?唔識反檯叫人換過?你自己話自己係大國做咩唔展下威風
支那狗做咩唔食番野味?
阿拉斯加大把啦,派幾隻支那狗去捉咪得
評論區係咩app黎?唔似大陸可授權
係, agree to disagree
吃泡麵?
要向美國搵泡麵唔易架......
佢地要特登準備
美國武肺日日死人,仲邊有人耕田,成個國家就快崩潰
中国咁撚無人性,仲想係乞衣兜拎飯,好心自己帶圍酒菜去啦,有失大國風度囉
有野比你食未算好

記得比返錢呀食麵唔洗錢呀
又唔係fd
咁好招呼做咩?
食麥當勞囉咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞