香港口罩廠有邊間係黃店?

344 回覆
186 Like 23 Dislike
阿布泰入面個堆
龍門賣緊幾錢?
阿布泰啦屌
Source?

利申試過咁多款都係goodmask最好用
宜家試極啲黃廠都覺得唔舒服,仲不斷試緊邊間同goodmask一樣舒服
原來goodmask唔係藍
而家可以開到周圍都係分店既廠
一律都當佢係藍
首選:阿布泰買
想要kf94款:救世
想要靚色:MaskDPT、mask on

(Mask DPT 之前叫mask lab, 應該撞名所以改左
出過香港加油款、同黃店合作出售,又薄又靚)
話時話黃廠比人批鬥完執咗門市
而家點清埋啲貨?
https://www.facebook.com/101032584814848/posts/222191546032284/?extid=0&d=n
//
Good Mask原先被列為藍店,後來有同路人代為澄清:
1)Good Mask 沒有將口罩捐比民建聯,而係有人買完佢地嘅口罩之後送比民建聯;相反佢地捐口罩比民主黨,亦有証書證明;
2)Good Mask 年初接受紅媒訪問係事實,當時係希望增加銷量,後來佢地決定賣電視廣告亦決定不在TVB賣,改去ViuTV;
3)團隊內大部份決策層為同路人。

因此,我地將Good Mask除名 (沒有改為黃店),有關証據因為保障商戶私隱不會公開。//
呢個牌子啲口罩條鐵線好有問題 完全唔貼面
天壹口罩
Masklab HK
其實lv 1 都ok 大概$2以下一個就得
你唔好當佢黃定藍,

佢係一個關心香港既商家佬,

你當佢黃絲,你會覺得佢唔夠黃,

但你問佢係咪藍,佢做既野又有人性,

所以佢可以話係真既中立友。
間百佳咁細,都送三車入去加貨
有保留
如果有人買完先捐俾民建聯,點會用good mask“贊助”字眼,最多標返邊間廠出

btw 點都幫襯咗黃嘅先
阿布泰已經輕鬆買到
LM
之前好似有好大堆貨俾咗普羅 應該都散哂
剩低嗰啲就唔知了
用過獅子山好唔掂喎
一盒30個 起碼有一半未戴上去輕輕一拉條帶就斷左
得幾個真係頂到全日無斷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞