會員 低質會員 水樹奈奈 請入

38 回覆
7 Like 2 Dislike
屌你老母 上水未呀
炒車炒得咁撚開心
屈鳩我打手
洗唔洗掟西瓜呀?
連登既自動up圖係up上na.cx
https://lihkg.com/thread/244320/page/7?ref=ios
屌你老母呀傻閪
唔bin鳩你地屍都訓唔撚著
Bin
改咗名啦
改咗名啦

改左名都照bin
會員 搭的士 我屌你老母臭閪呀
十卜連狗

障狗點解又係到😨😨😨😨
而家屌鳩連狗都要公審?
lihk其中一樣服務 (up 圖) down左起碼2日
我作爲用戶梗係搵lihkg網主理解咩事
我部iphone壞左mon我梗係去問apple咩事 會唔會直接去屌富士康
佢潛到地核 我都無辦法
網主喎 唔係小型forum喎 起碼10萬會員等你 竟然交待唔到2句出來 明明走開親民路綫
所以我有講過"先假設nacx真係因為lihk流量谷死"

而你串鳩人人無料到一早關左api既發言 顯得香港做it好心人開個免費up圖網比大眾用可憐
連帝好野
連帝好波
其實怪錯人講句sorry有幾難,咁低質仲有咩說服力

障狗點解又係到😨😨😨😨

🤔
其實怪錯人講句sorry有幾難,咁低質仲有咩說服力

岩牙
一齊番高登啦
回家未
我部iphone壞左mon我梗係去問apple咩事 會唔會直接去屌富士康
佢潛到地核 我都無辦法
網主喎 唔係小型forum喎 起碼10萬會員等你 竟然交待唔到2句出來 明明走開親民路綫

而你串鳩人人無料到一早關左api既發言 顯得香港做it好心人開個免費up圖網比大眾用可憐

呀屌錯689
出嚟道歉先
佢潛到地核 我都無辦法

你似係問咩事咩?你似係質鳩人咋
事實來龍去脈都未撚清楚就係度屈鳩人
屌你老母 仲係度狗吠?
仲有我幾時串鳩nacx冇料到
我係將你既假設成立 先話頂唔順先關api 呀
咪係度偷換概念啦屌你老母
低質到
班仆街抵撚死
Ok 網絡公審
佢潛到地核 我都無辦法

lihk同na.cx明明係兩檔嘢, 只係lihk成日用到na.cx嘅服務, 而家na.cx執咗, 你唔去問執果間走去問lihk, 真係夠晒無厘頭.

就好似你用apple電話用唔到whatsapp, 你走去apple shop度問入面啲人, 人地答你唔到你就發晒脾氣屌人老母, 點睇都係啲唔識用電話嘅師奶先會咁做.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞