警世post - 如果你明點解男人要搵sp,就知道點解唔好對sp關係有期望。

25 回覆
32 Like 7 Dislike
(見到有沉船post有感而發)

為性?打飛機都出到啦。

想肉掂肉?點解先 :

1) 想有人陪?

姐係空虛啦。但同個自己唔鐘意嘅人搞會搞完仲空虛。所以NO。

2) 搵人解決寂寞?

sp就係唔洗陪大家先叫做sp,但搵你解決寂寞姐係對你有感情需求。事實上係,就算寂寞,sp都唔需要你陪,唔會依賴你,或者唔需要同你有精神上嘅共鳴,只係想肉掂肉咁簡單。如果唔係,一定沉,沉要斬是常識吧。如果無斬,姐係你解決唔到佢嘅寂寞,答案都係NO。

3) 有野揸手搞爽過齋打飛機?

BINGO!仲係個有新鮮感嘅飛機杯,連發熱攬枕添。

但係諗下,得你一個sp嘅話搞多幾次都無新鮮感硬唔起啦,最多咪幾個月貨仔。如果長期都係得你一個姐係長期得嗰一個飛機杯,男人唔多唔少都有啲感情嘅,有感情姐係沉左啦,沉左姐要斬是常識。如果無斬姐係對方同時有幾個sp,每星期約一個輪住約,咁咪keep住有新鮮感囉。但係你又知佢啲sp無病?佢啲sp嘅其他sp無病?佢啲sp嘅其他sp嘅其他sp無病?個chain入面其中一個有事你都la野。所以點解單一性伴侶咁重要,唔係單一嘅話風險N次方咁上。醒未啊,係咪要到中左HIV先醒啊?

結論

所以女啊,點解啲人成日話sp等於公廁,飛機杯,雞。因為男人真係當sp係公廁,飛機杯,雞咁簡單。係好難聽但都係點醒你。

巴打們拆算曬你地唔好意思,鬧啦反駁啦,或姐繼續扮。
其實有無諗過條女都係有需要都係當條仔係洩慾工具
21世紀啦
Exact7ly

d女都係當d仔係自慰棒咋
sp 咪就係爽過自慰既性慾處理囉,你唔係第一日知呀?
男女都係啦,如果有性滿足以外嘅感情就應該斬纜呀
Exact7ly + 1 男女一樣。不過女生理結構問題女易沉過男好多好多。

女人搞完野會有催產素咁樣嘅物體,男人無。

如果女搵sp係完全無沉,比個完全無feel嘅係咁插真係cheap過做雞,雞都話有錢收。諗起想嘔。

不過我諗真係極少數。

男嘅知sp認真完全對你無feel,拖手唔得,kiss都唔kiss,我諗無乜幾個硬得起。
真係好多人唔知,如果唔係點解咁多人沉sp船
唔同意
女人都有性需要
點解男人屌隻雞就唔嘔心?女人搵sp就嘔心?

成熟少少啦
大把女人唔沉仲玩得好開心
時代唔同嫁喇

如果有得揀,要自慰定有條真J (唔洗負責任)
我都揀真J啦,又有得攬攬錫錫
各取所需
但係有性需要唔係嘔心嘅事
咁你免費扑嘢係咪慘過做鴨呀
鴨有錢收
樓主你係咪青頭嚟架
sp唔代表唔可以kiss囉
定你扑嘢無前戲直接埋牙
係嘅話你條女都幾慘

老實講要沉男女都可以沉
叫雞都可以沉架啦
未聽過生炒骨呀
靚女搵sp唔搵我就嘔心
點解你又唔叫呢啲男人做公廁?你個假設係男人有好多so 而女人同一時間有一個,咁整體而言男人係傳播媒介而女人係被傳播,公廁應該係指男人喎
一樣嘔心。

有無追post,真J可能有病,自慰一定無病。你自己選擇我無意見。

可能你會覺得我多事,不過真心為大家好先出post點醒大家,由其係女。第一,生理結構問題,女易沉過仔。第二,社會男女歧視依然存在,女比男更容易受人歧視,加上女普遍心靈比較脆弱。

同埋有啲道理你明,其他女仔未必明。

我都有少少私心嘅,如果人人無sp,全世風氣變好,少啲人有性病同受傷,世界咪美好啲囉。
岩啊,其實男女一樣。

我咁講只係因為令我有感而發嗰個post事主係女,無話男唔係。
連登成日有啲最遲大概流行到二十世紀中葉性別主義嘅奇怪言論,唔合邏輯又物化女性,其實如果連登仔可以真正擺脫呢啲CLS男權遺風,可能可以真正成為一種港女datable嘅選擇,但暫時未得住,其實由前連登時代開始,高登仔對女性嘅瘋狂唔尊重,同之後連登仔全力繼承佢哋嘅傳統,已經係好多女人唔肯完全支持佢哋雨傘同反送中事業嘅最大原因,你哋而家都仲未醒
點只當sp係公廁,飛機杯,雞咁簡單
係全部女人都係雞
搞二元係嗰個係樓主喎
P牌仔表示agree
但其實最大問題都係HIV
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞