六合彩頭獎又落空 下期彩金達1.1億元

53 回覆
29 Like 2 Dislike
我唔撚覺得有億身價嘅人會咁樣掉去六合彩
因為跑馬先最好搵
過億可能買40蚊 (平時唔買)

20蚊電腦 20蚊自己填

覺得中就中 唔中就唔中
再多都無用
但係六合彩成本低好多喎
想問下,買六合彩嘅人算唔算投資者?
六合彩係有公司模式買
一過一億就包有賺
睇下會唔會咁好彩有人中咗同佢分
邊夠用呀得一億,一棟獨立屋都幾億,中完唔夠買樓
已經去左睇舊山頂道樓,星期六落訂全能既神啊,求你賜我中今期六合彩,
老閪都要中老閪都要中老閪都要中老閪都要中老閪都要中老閪都要中老閪都要中老閪都要中老閪都要中老閪都要中老閪都要中老閪都要中老閪都要中老閪都要中🀄️🀄️🀄️🀄️🀄️🀄️🀄️🀄️🀄️🀄️🀄️🀄️🀄️🀄️🀄️🀄️🀄️🀄️🀄️🀄️🀄️🀄️🀄️🀄️🀄️🀄️🀄️🀄️🀄️🀄️🀄️🀄️🀄️🀄️🀄️🀄️🀄️🀄️🀄️🀄️🀄️🀄️🀄️🀄️🀄️🀄️🀄️🀄️🀄️🀄️🀄️
700萬人填一樣no.嘅機率等於你中700萬次頭獎
1億拎黎買voo拎黎買voo每季都派到2幾萬落袋,都唔錯架
其實買$10 同買幾萬蚊嘅 機會都係一樣。
六合彩從來都唔係窮人玩
愈有錢愈易中
LM
除非買全餐………

全餐多過一個人買又是做慈善

因為邊有莊家唔賺賭仔錢。
一日都唔止射1億啦
有期jackpot
班專業人士夾份一次十幾萬得個吉。
以前有2蚊注飛,仲可以set 無限期,直接戶口持有人取消個order

聽講好多人買123456
六合彩係咪真係有人中架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞