雙嬌時代係咪已經告終?

275 回覆
540 Like 31 Dislike
阿根廷前面就唔差
後防就...
今年? 
ocampos correa ?
巔峰牙蘇利雲 甚至陳七分分鐘都勁過大哨啦講真
講真希望牙朗可以碌返個返黎
國家隊唔差呀除咗對中堅
阿根廷主要係90-95呢代嘅人才完全斬曬纜
啲一線料好似dybala icardi又唔夾
得tagliafico叫夾啲
夾嘅de paul paredes lanzini幾夾但又二線料
所以16-19廢到仆街

反而95後又多返人才
lautaro,lisandro martinez lo celso senesi buendia palacios almada urzi de la vega
比起早幾年唔算差啦
左閘有Tagliafico 朗斯都出左件Medina
中堅好多喺意假
pezzella 同Lucas Martinez
雖然廢倫天拿好廢下, 但阿特蘭大件高佬羅美路好promising
右閘montiel 嗰啲應該要出歐洲練下
係foyth 唔知做乜柒啫

龍門仲有好多人才呀
Buendia唔會夠奧甘波斯爭
正選前鋒一定係Lautaro 想打兩瓣波我就覺得Alario 可以一戰

De Paul 好有用呀 烏甸尼斯基本上打佢同Musso兩個人
Paredes都唔二線啦 起碼psg而家都站穩

93,94呢批只係上位上得遲左
但遲到好過無到
Dybala 我而家只覺得佢係早左出世嘅奧迪加二世咋
佢一定係比美斯陰影遮蓋佢國家隊生涯
今季會唔會Anthony Lopes勁過Patrício
Patricio好穩定
而且一直打開國家隊正選
點都係佢除非佢斷腳
9up 講句,葡萄牙出到多個勁中堅就好
覺得Gue同Can左右wing back+三中堅仲好
中間肉腸+Bruno,前面Felix 朗 Bwa
三線好似仲平均
3次了
實力好難講
但現階段包皮榮譽起碼高幾個level
世界杯核心成員冠軍+唔知幾多個法甲/法國杯冠軍
夏蘭so far 一個主流聯賽冠軍都未有
咁多勁人嘅萄
歷史上一個大賽冠軍都冇
知咩事啦
球會比小花食住
國家隊又比美斯食住
橙到
啱啊
一個係法甲屈人機
一個係德甲比人屈
個平台始終唔夠大,如果去英超西甲會好好多
當然我相信佢哋係英超西甲應該都冇踢得咁舒服
一定係囉
咁多clean shit
中堅有dias pepe
算係咁
阿根廷好鐘意用阿甲龍
話知你喺歐洲踢到曉飛
依家正選龍仲用緊armani
完全唔比martinez benitez musso機會上位
但armani又唔係話特別勁
講埋國家隊,挪威俾盡都係歐國盃八強世界盃八強料
美斯次次美洲杯都差少少
連杯仔都無得拎下
中鋒終於有個叫a.silva,質素唔錯,追得上保列達

早幾屆大賽嗰堆咩普斯迪加、紐奴高美斯、曉高艾美達、艾達、華利拿嗰班個個都三線料擺出嚟俾人笑
係艾達失驚無神決賽入咗個決勝球而家又無撚咗影
Frankfurt 果個?
係,不過睇落國家隊只會做牙朗後備
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞