[ARMY]防彈少年團BTS討論區(12) 港場完滿結束 下一站美國告示牌

1001 回覆
26 Like 8 Dislike
d黑圖cls

愛既表現

你呢個名又係咩解釋
d黑圖cls

愛既表現

你呢個名又係咩解釋

本身高登id+垃圾野

連登唔比30日轉2次以上名
依加無得改番走

心都痛埋
到底南俊承受左幾多
He is the best leader
腦殘粉

心都痛埋
到底南俊承受左幾多
He is the best leader
腦殘粉

下真定假啊 佢答埋佢知?
冇佢冇防彈

好想剪爛V條褲...

佢都仲係闊腳

人地Vogue Magazine話V係咩the most fashion-forward dresser呀

屌 唔識欣賞

得罪講 似大陸佬著西裝

靚樣搭救啦 將就下

fashion 不嬲睇樣嫁啦 大家俾啲機會啦

fashion既野我地真係識條鐵

那年19 美國billboard 站著如嘍囉

路人其:手到人唔到 我係Spiderman

路人其:想見我? that's nono

路人其:手到人唔到 我係Spiderman

仆你個街 笑到肚痛呀

路人其: who am I why am I here

毒撚國:此刻哥就是帥

Chim: 我個頭伸出黎又得 收埋又得 得左

Mon: 世界上最喜歡泰亨了

Hobi: 為民除害

仆街 唔好再笑國仔ok??

痴線 好似龜

有無人知呢個女人邊位

呢個女仔係twitter bts views 其中一個admin
佢係俾billboard 揀中左可以近距離見防彈
琴日billboard twitter 直播個陣都有show到佢出黎

有無人知呢個女人邊位

呢個女仔係twitter bts views 其中一個admin
佢係俾billboard 揀中左可以近距離見防彈
琴日billboard twitter 直播個陣都有show到佢出黎

痴線 好似龜

諗起呢張

痴線 好似龜

諗起呢張

唔好再笑佢啦 明明佢就好得意

痴線 好似龜

諗起呢張

係愛呀

痴線 好似龜

諗起呢張

係愛呀

Agger 旻旻世界第一可愛
愛到深處
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞