周浩鼎提交文件 電腦留痕顯示修訂者為特首辦 爆「干涉」疑雲

299 回覆
174 Like 4 Dislike
被調查對象有權干涉調查內容
我估cctvb一定冇報呢單新聞

點解要估呢,上去 search 一 search 有就有,無就無

立法會調查行政長官梁振英與澳洲企業UGL事宜的專責委員會。委員之一的周浩鼎向委員會提交的文件,電腦副本顯示有特首辦修改過的痕跡。
http://news.tvb.com/local/591978346db28c935c868769/
警犬做野唔駛人教
但立會調查要人教
者係點?
可能今次連權力特權法都唔會用添
民主派咪又係出嚟抽下水算

代議士做唔到野

咁我投票黎有乜撚野用
單單都係咁

你麵on9
有邊次特權法過到?
要屌都屌班保皇狗先啦
次次見到你呢d用泛民幫保皇狗轉移視線就覺得好似見到支那五先狗咁

上次差一票楊生係邊? 我投佢但佢唔幫我發聲我唔屌佢屌隻我冇投佢既保皇狗做乜撚野

代議士做唔到野

咁我投票黎有乜撚野用
單單都係咁

你麵on9
有邊次特權法過到?
要屌都屌班保皇狗先啦
次次見到你呢d用泛民幫保皇狗轉移視線就覺得好似見到支那五先狗咁

見到呢啲回覆 真係得啖笑
好似維園阿伯話泛民剩係識反對 冇諗過佢地提既議案根本過唔到

代議士做唔到野

咁我投票黎有乜撚野用
單單都係咁

你麵on9
有邊次特權法過到?
要屌都屌班保皇狗先啦

上次差一票楊生係邊? 我投佢但佢唔幫我發聲我唔屌佢屌隻我冇投佢既保皇狗做乜撚野

係你心目發聲等於抽水 投票過唔到等於冇撚用
係架啦點做都冇撚用
不過點解你唔去屌保皇去屌泛民? 你屌泛民有咩用 佢地會夠票?
唔好同的講咁都冇犯法
最後肯定冇事
好想知道胡國興法官點睇
689 岩岩係記者會將呢件事講到自己好正義好公正。 大佬,香港人仲會受你呢套?

建立信任唔係講「你要信我,絕無此事」,而係由平時既言行同行為建立出黎
最後肯定冇事

今日仲要勁厚面皮話自己無問題
又轉移視線話人洩密
最後武士
豬隊友
最後肯定冇事

又轉移視線話人洩密

全部人都要負責=全部人都唔使負責=寄道歉信

有錯都係泛民錯
保蝗有理
屌佢,受訪仲要轉移視線話要查人洩密
又話係陽光下進行都得
咁你又要閉門又話人洩密
我佛你
最後肯定冇事

又轉移視線話人洩密

條撚樣永遠都係自己冇錯,錯就一定係人地既錯

如果今鋪都冇事,真係覺得老董當年干預民調而落台既港大校長慘
被調查的人可以比意見調查者

咁都比佢諗到

不如professor出卷 我比意見佢出ar
合曬我心意
鼎點咁on9 原封不動交出黎, 應該係特登報復
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞