普帥:未來可上歐洲頂峯

59 回覆
1 Like 3 Dislike
呢隊嘅熱始終唔夠 歐聯擊敗國米嘅熱 勁
下季歐聯唔睇好佢地

我覺得呢隊應該勁過當年, 至少聯賽成績都標青D

係衰在冇得好似當年係主場踢歐聯

熱狗好似行緊鏝狗條舊路
聯賽由海鮮波變成穩定性最高既球隊
但歐戰都係唔夠出面d二流球隊踢
可能要玩多幾年分組賽16強吸下經

鬼叫自己市儈放棄歐霸hea踢,班波少歐賽經驗自然唔識踢

依家唔同以前啦,英超球隊無一隊有能力踢兩條戰線
繼續輪迴啦

某程度其實我都幾羨慕鏝
有條件同能力去比隊波吸經

關咩樹=.=
鏝一樣唔玩歐霸,柒左好幾年先玩到上4強
你地玩多幾年一樣得(如果d人唔心淡走人)

錢好緊要...仲係困死10萬磅週薪真係唔夠其他金錢足球隊打持久戰...
點解球場好新 都重起

我覺得呢隊應該勁過當年, 至少聯賽成績都標青D

係衰在冇得好似當年係主場踢歐聯

熱狗好似行緊鏝狗條舊路

繼續輪迴啦

某程度其實我都幾羨慕鏝

關咩樹=.=

錢好緊要...仲係困死10萬磅週薪真係唔夠其他金錢足球隊打持久戰...

有人工留人好重要

熱狗好似行緊鏝狗條舊路

繼續輪迴啦

某程度其實我都幾羨慕鏝

關咩樹=.=

有人工留人好重要

典解你地個利維咁有錢都拎去起球場唔加人工
熱刺真係develop得好好
好有野心 但又唔急 一步一步咁做
相反Arsenal 不進則退

熱狗好似行緊鏝狗條舊路

繼續輪迴啦

某程度其實我都幾羨慕鏝

關咩樹=.=

有人工留人好重要

而家個薪酬同BIG 6 其他隊真係差一大截, 本身季初好大機會簽到文尼但佢要15萬磅

可能起完球場先會加, 所以叫佢未來隊真係無錯...

熱狗好似行緊鏝狗條舊路

繼續輪迴啦

某程度其實我都幾羨慕鏝

關咩樹=.=

有人工留人好重要

近年叫闊佬左架喇
你見佢平時睇波就算贏波都西口西面就知好難講得掂佢
係肥普呢1,2年開始傾到光頭佬放咁D權比佢

繼續輪迴啦

某程度其實我都幾羨慕鏝

關咩樹=.=

有人工留人好重要

近年叫闊佬左架喇
你見佢平時睇波就算贏波都西口西面就知好難講得掂佢
係肥普呢1,2年開始傾到光頭佬放咁D權比佢

話就話有錢啫
但同其他5隊都爭幾遠下
所以先要起球場去擴充收入
同埋季中已經同十幾個球員續左約嫁啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞