添八周年舞台劇之滯港冇你份

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
復仇者聯盟
女人嘅友情真係
唉原本今次仲抽咗夏些摩摩
https://www.youtube.com/watch?v=gYuO6OUm6SQ
被炒三子: THIS IS MY LAST WAR

有相就真係冇計了
BTW舊年被炒三個入面布谷今日宣佈有新IDOL團
女人真係好恐怖
老豆走左佬,以為營運推新人可以沖喜一下,點知因為一張相就所有野都幻滅哂...

2021年所有野都好似比2020年更加差
咁有潛力都走,影相同po相條友都仆街死啦
如果凶手仲係團入邊,件事就更加恐怖,唔知下次到邊個出事
エイトリオ
我都覺得好心寒
但我覺得係在團嘅某人機會大過係肉子
眼紅你
等你開show前一日先放大絕一招收你皮
結婚都有放自己同人地未婚老公老婆扑野相收對家皮啦

8仔入面以前會有眼紅唔眼紅人地有無C做既咩
咁識揀係人地C完先放相出黎??

如果14歲既心智去到明知自己有飲過既仲會走出黎博上位害自己害人就無野好講
否則就係佢知自己無飲只係拎住同自己同名既野影相,而幫佢影相係佢一直好信任對方唔會亂放相出黎既人,而偏偏對方就係今次就大出賣

我個人覺得8仔入面會有人冒住傷害對方加全團既風險去博自己上位既機會
唯一無利益瓜葛可以插完你一刀拍拍屎忽食生既有咩人?
咪就係走左既人囉

眼紅你
等你開show前一日先放大絕一招收你皮
結婚都有放自己同人地未婚老公老婆扑野相收對家皮啦

8仔入面以前會有眼紅唔眼紅人地有無C做既咩
咁識揀係人地C完先放相出黎??

如果14歲既心智去到明知自己有飲過既仲會走出黎博上位害自己害人就無野好講
否則就係佢知自己無飲只係拎住同自己同名既野影相,而幫佢影相係佢一直好信任對方唔會亂放相出黎既人,而偏偏對方就係今次就大出賣

我個人覺得8仔入面幾乎無咩機會有人冒住傷害對方加全團既風險去博自己上位既機會
唯一無利益瓜葛可以插完你一刀拍拍屎忽食生既有咩人?
咪就係走左既人囉

https://hinachoice.com/hasegawamomoka-ryusutu/

karin係咁話唔關佢事一路都支持開
就算係咁都係單方面既說詞
對方無行出黎證實既話都只係自說自話
一路係咁話同自己無關就真係完全無關係?
實知道啲內情

狗蛇又中
係走左既人搞事都還好
係團入面既人搞既話8仔直接解散得
睇罵交睇篤灰使鬼睇8仔??
周地都係啦
九州三棍客開台食咖哩
睇完舞台 仆街三樓無人權
熊本 茨城 繼續無大家份
好波
屌你老母中國食屎啦

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞