點樣目測條女對波咩cup?

14 回覆
0 Like 0 Dislike
冇 = AA
好撚細 = A
好細 = B
女人手吸手波 = C
男人手吸手波 = D
男人手揸唔晒 = E以上
最憎班青頭見到d人著緊身衫就話人大
未到男人手吸手波都唔好話大啦

啱聽
經驗之談

啱聽

仲有,就咁睇個size唔等如真正波size
除左個bra 可以差成個cup咁遠
即係如果你女神已經係A cup,除左個bra之後幾乎平胸

啱聽

呢位巴打就有 d閱歷啦

連登班青頭仔, 緊身少少就話大波

J 緊人地個 Bra 渣

落 bra 店慢慢 J 啦
親身經歷
女人未撚除衫俾你睇都唔好話佢大波
裝假狗 厚pad bra 畫陰影 通通嘅"喇咋"手段 我都見過
裝假狗扮大波
人都自信d
如果行路個胸少少震都冇 > 厚墊/真係好平

如果隔住見衫都見到個乳頭位異常地高,但明明個胸睇落都大 > 平胸+好撚厚墊

心口冇肉,件衫領撐起左 > 離罩,視乎撐起左幾多,減返1-3個cup,就係原本bra size

識2個人係完全平胸,
塞墊塞到變D cup
但其實呃唔到人,個胸高到上頸咁濟

啱聽

呢位巴打就有 d閱歷啦

連登班青頭仔, 緊身少少就話大波

J 緊人地個 Bra 渣

落 bra 店慢慢 J 啦

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞