黃妍Cath討論區(2)|天光前|暑假將推出大碟

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
黃妍分享自己喜愛的咖啡口味:「我鍾意飲手沖咖啡,鍾意中淺焙嘅咖啡豆,有少少偏酸帶甜的咖啡味,因為咖啡豆其實同酒一樣,不同產地去種植的咖啡豆,用不同的方法去處理,出到來個味真是會不一樣。」
講到「天光前」的相關事,黃妍覺得天光有新開始的感覺:「因為天黑好有一個人獨處、好孤單、好寂靜嘅感覺,但天光就好似成件事開明咗,尤其是當你見到天光嗰一下,個天好靚,心情都會變得好好!」問她之前可試過等天光睇日出?她表示:「我好少喺香港特登起身睇日出,只係試過失眠時見到天光,不過有個幾難忘嘅睇日出經歷,當年我大學畢業旅行,因為錢唔多,就同朋友買通宵巴士車飛,由巴黎落法國南部,諗住用坐車嚟慳1晚住宿錢,點知架巴士比預定時間早咗到,我哋4、5點已經到達,造就到我同個朋友坐喺巴士站度睇日出,等到天光再去住宿嘅地方,雖然要捱住凍睇,但經歷係幾難得嘅!」
去過法國 黃妍好高級
cover變咗sweet版打氣歌
btw 發覺佢唱國語歌好多時都有filter咁 加重正能量
成年無試過時間上既節目調動 係黃妍難得做嘉賓先玩野 你話呢個閪台唔係睇佢唔順眼都無人信 原本十點半搞到十一點先做 魯庭暉你咁柒仆街?
定係要屌金廣誠?不過算啦兩個都係狗名
讓路港超榜首大戰呀
2230咁趕邊睇得切
呢一集重要過嗰場波啦,應該嗰場讓路踢七點
原來raymond真係會寫歌畀cath我9up咋
點解903唔畀佢女銅
咩你9up 佢之前上陳志雲個節目已經講過有首係佢地合寫啦
係咩sor我唔知
colin:訪問個時拍咗宣傳片 下星期出
為左播d垃圾日匪劇而唔尊重本地歌手
2230播會同廣東爆谷撞時間 2300啱啱好
今晚903 7-8宇宙船有黃妍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞