有無人睇完鍾培生林作記者會之後又重溫多次《破壞之王》?

10 回覆
3 Like 0 Dislike
周星馳響戲入面係一個外賣仔,叫何金銀,鍾意咗黑熊條女阿麗,但唔夠黑熊打。周星馳於是搵咗拳手鬼仔達學武,點知鬼仔達只係呃何金銀錢,亂教一通,但何金銀竟然練得出武功,打贏咗黑熊。

無耐斷水流大師兄搶走咗阿麗,鬼仔達帶何金銀發出挑戰書。擂台上,鬼仔達運用心理戰控制賽情,就咁樣何金銀輕易贏出。點知斷水流大師兄終於使出真功夫,何金銀利用幸運輪向斷水流使出無敵風火輪……
原來保險佬仲有個花名係咩銀嘅
阿麗撚係黑熊條女呀?

我副Armani 呀!
個八婆食咗我件蛋治呀———
鍾培生嬌喘一聲倒林作嘅懷裡,喺呢個時候,鍾培生眼如微絲,濕潤嘅雙唇,微微張開,口中噴出有如蘭花一樣嘅香氣......對住如斯尤物,佛都會動心啦。林作一手抱腰,另一隻手也不閒住喎,偷偷地從鍾培生衣襟挖入,係佢豐滿既雙峰附近,周­圍任意遊覽。而鍾培生既慾火再也控制不住,果兩個釘,亦由軟既棉­花糖變為硬既橡皮糖啦!
呢幾日呢個po請用不推文回覆,關注番47港人事件
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞