明日高院將進行國安法保釋覆核聆訊 11名手足將出庭應訊 杜麗冰獲委任為指定法官審理此案

462 回覆
62 Like 0 Dislike
可能佢哋想自己嚟呢?
唔好啦
最多好次上次咁,最後先炒律師啦
有時啲官唔係俾面你個陳詞,係俾面你個人
拖拖拖 拖撚完又拖
solic firm 唔係最緊要,最緊要係搵枝咩炮
搵番Martin la
邊個Martin?
鄭鴻達搵到潘熙都幾勁
Martin Hui SC ,前ddpp
#高等法院第七庭
#杜麗冰法官 #指定法官
#提訊 #港區國安法 #初選47人

D8:鄭達鴻
答辯人(被告)法律代表:#潘熙資深大律師

潘資深一度為答辯人申請臨時保釋(interim bail),杜麗冰法官認為應在雙方在充足準備下,雙方充分表達自己的理據,法庭在聽取全面陳詞後才下達保釋決定,現階段不適宜批准臨時保釋。

From
https://t.me/youarenotalonehk_live/14179
哇....咁應該大約知政府點玩
不過國安法算係第二次喎
得唔得㗎
邊條?9I?
肚痛,順便去做運動
you never know
法庭上面枝炮好緊要㗎
駱爺都講過,佢而家好少收徒弟係因為d 官俾面佢,d 徒弟學唔到
理論上可以,但唔知點解呢兩日無簽番retainer
push
我諗劉大狀諗住自己搞得掂嘛,反正都預左無得保
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞