突發 香港四大龍頭youtube channel合作

550 回覆
2772 Like 161 Dislike
Youtube8多啲合作絕對係好事,睇下台灣就知
呀冰拍埋去其他channel既靚女隔離...應該無晒focus
仲以為係
Bomba Ming仔 達狗 試當真
四大藍屍youtube channel合作
屎來冇 馬車 boboboy 斃少
呢幾日呢個po請用不推文回覆,關注番47港人事件
香港4大賊王合作又會係點?
Vs 4大藍屍KOL
李屎敬 華記 何志光 何君堯
但阿神好似話唔再經常性拍片啦
阿神真係算台灣最頂尖果班YouTuber
其實香港第一代youtuber Ming 仔Lu記 eminleo hayhay司徒夾帶當年都真係玩得好埋。不過自己玩爛哂,太大想頭又有一堆做咗政協藍絲,結果散哂咁滯。

跟住落嚟有一堆冇乜料嘅所謂youtuber 靠拍打機開箱上位,蜀中無大將,結果到而家佢地都仲係佔據香港youtuber 頭廿位,加上marketing 公司見成效唔大,廣告都少落,所以香港都冇乜幾多間studio 真係成規模。呢幾間真心已經係有質素嘅清泉。

難聽啲講,屎家軍班友搞夾公仔機,真係賺得多過認真拍片所以香港到而家都係搞地產金融好搵過任何野。
不過成日覺得搞神馬係俾小學雞睇 馬田以前煮飯冇乜廢話,而家越嚟越hea
根本一早就要咁做
外國啲youtuber好多都成日一齊拍片
咁先可以做大個餅
邊會好似香港youtuber咁單單打打 鬥嚟鬥去
咁係證明你井底
重有你攞一班個人YouTuber 同拍節目YouTuber比
同話占士紅過C朗有乜分別
好撚興奮啊
柒頭組
底質組
四個channel 各有特色
咪撚on9啦
kaying BB + Ah Gi + 吳春冰 + Jessica
有睇有佢果個live 好笑
https://youtu.be/TKMb0j_ZHZ4
呢段片,依家仲記得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞