武肺黑幕》301頁郵件曝光!中國聯手世衛隱瞞疫情 美防疫大將Fauci被爆牽涉其中

94 回覆
153 Like 1 Dislike
中國征服世界喇我恭喜你
Fake news
保守黨政府安排/推薦給侵侵的,很多人渣.
民主黨左膠滲入保守黨扮保守的卧底.
侵去年親自每天向美國人公佈抗疫記者會時,介紹Fauci上講台時,己經覺得牠是老狐狸垃圾.
侵一早想換人 但比左膠屌
講完啦 咁點呢 全球反聯合國 打中共未?
未呀 就唔好行出嚟 拎高地屌中共
中共呢啲厚面皮到 佢話自己有叫民主國家 世界強國嘅集中營嚟
條友係成個聯邦政府收入最高,年薪40幾萬

https://www.dailymail.co.uk/news/article-9185497/Fauci-highest-paid-federal-government-official-417-000-year-salary.html

武漢肺炎喺美國大流行佢肯定有責任,成日將責任推畀侵。 如果侵次次都唔聽你講你唔去辭職?
仲要收以色列所謂「慈善基金會」1球美金
係咪覺得好熟口熟面呢

行賞猶大》福奇獲以色列基金頒獎100萬美元 讚揚其不畏Trump道出真相

https://lih.kg/2409469

唔明點解啲公務員仲可以收基金會嘅錢, 本身已經高人工, 仲要成球美金 有機會官商勾結不過冇人查
你明煉蠱係乜回事就唔覺得奇怪喇
呢個友background明明係醫學專家 但好完全唔識public health 唔識epidemology咁
一開始又話唔使戴口罩 又話唔使禁航班 啲決策都好似9up咁 過兩個月就推翻自己決定
New York Times班左膠媒 仲話佢most trusted
仲有班相信science撚繼續相信佢嘅說話
支持science根本一早叫佢收皮啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞