一句講晒,立法會選舉我哋仲配唔配合共產黨玩落去?

61 回覆
168 Like 16 Dislike
初選出線嘅,各自endore一個人報,唔能夠全部出閘就全部唔玩
係選票寫𨳒你中共全黨有冇得諗?
邊有1/3?

共媒01話直選位會縮,
再雙席單票,即係建制包保取一半直選位
市民入去社區會堂投票前要宣誓愛國
選!
選乜鬼
估計得 六份一位置留俾泛民。
唔選,唔想陪佢做戲,寧願今屆變成最低投票率選舉
你覺得你本土/民主派派人選到就改變左外國睇法?佢地以為香港變返正常?

國際從來都清楚香港個情況,只不過自己經濟都要同支那合作又冇野做到先好似未訓醒咁

投廢票佢地就唔公佈, 投票率高咪益左佢地

唔投票就佢地玩晒,自然聽支聯辦講咁分餅,除左商界之外邊度有衝突
屌, 中共可以信咩
仲選黎哂鳩氣
之前就話仲可以配票,有極細既希望可以拎足夠議席既話事權
依家搞個初選都比人捉哂
仲參選個D選到又無得話事,選唔到既話分分鐘又比人拉
影子議會啦
呢個立法會唔代表香港人
愈多人視影子議會為正統影子議會國際上牙力愈大
到時西方搵人傾香港問題搵影子議會既人唔搵立法會議員,
立法會話自己14億人選出來都係廢既
睇下點
如果可以逼到佢update國安法2.0/再改選

我會投
中共:香港成功撥亂反正
成立真愛黨聯..........
你講得出E句已經過唔到委員會
你唔公佈就計唔到?
數據點拎出黎佢玩晒,只係公佈邊個以幾多%有效票贏到議席/同埋總投票率

俾你計到白票又點,投白票目的如果又係向國際發聲咪一樣效果,人地唔係唔知,永遠搵個外交官出黎講兩句話,話香港人民發聲抵抗就完
姐係香港人已經冇嘢可以做到
入咗去就名符其實做「忠誠反對派」
覺得仍有作為定兩面不是人就自己諗
俾人屌完屎眼中出仲要用個口幫佢吸哂D精出嚟
刮你手指模 睇cctv對名 之後拉鳩你
真係cmg
話討論就係放風試水溫
唔覺意話唔反對咪被你屈支持共產黨???
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞