好想多謝頭先喺大佬山收費亭幫過我既情侶

285 回覆
7444 Like 20 Dislike
大欖同西隧未收翻嘛
但預唔到大老山明明政府都收左幾年
居然唔整
咁大個人連$20都冇出街
真係弱智仔黎
個主管先搞笑幫人俾都唔得?
多謝大家咁落力幫手推post,岩岩發現上左熱門,唔好嘥左佢

https://www.thestandnews.com/politics/47-%E4%BA%BA%E6%A1%88%E5%90%88%E8%BC%AF-%E5%BA%AD%E5%A4%96%E6%8C%88%E8%A6%AA%E7%9A%84%E6%B7%9A%E8%A8%80%E6%85%9F%E8%AA%9E-%E7%95%B6%E5%BE%8B%E6%94%BF%E5%8F%B8-%E8%B6%95%E7%9B%A1%E6%AE%BA%E7%B5%95-%E4%BB%96%E5%80%91%E5%A6%82%E4%BD%95%E5%B0%8D%E6%8A%97%E7%B5%95%E6%9C%9B/

47 名參與或組織民主派初選的人士,被落案以《國安法》控告,經過 4 日「馬拉松式」審訊後,當中 15 名被告獲國安法指定法官、總裁判官蘇惠德批准保釋,但律政司隨即提出覆核,本身獲保釋的被告亦須還押,待 48 小時內由高等法院再處理保釋聆訊。換言之,47 人今晚沒有一個能與家人、朋友團聚。

一個也沒有。
好人好事
好柒
好人好事
好人有好報
幫推 好人好事
希望樓主揾得返佢地
銀包揾返未…
手快㩒錯不推文
樓主搵得返銀包未
小心無(車)牌駕駛
下次冇錢直接過Autotoll
第日去返寫字樓俾錢唔會罰錢嘅
淨係俾返隧道費嘅啫
人間有愛
樓主將來付出返畀相同嘅人
銀包暫時未搵返,可能頭先急急腳收工趕住走漏左喺公司

至於車牌/credit card/身份證,我放左喺另外一個card holder所以都冇事
你以為自己好撚好笑
一定會,就好似上面位巴打既經歷咁,好人好事唔會嫌多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞