美國國務卿布林肯表明不贊成美國再以代價高昂的軍事干預行動去促進民主

190 回覆
28 Like 321 Dislike
Yes 用把口最平
講白d :美國無責任去維護世界和平
即係話二戰時,美國政府係9做。 浪費國家資源?
不嬲都話最後都係要行trump果套, 只係成個schedule要delay來做
緬甸軍方都講明制裁無用
呃選票就得
呢個美國國務卿布林肯, 真係好撚戇鳩, 有D野係做左唔講得!! 你做得呢個位即係代表你個國家做呢個世界既睇場,入面有好多流氓國家係睇你點講再做野, 你就算想咁做都要扮強硬, 你要撚鳩呢班撚樣就要令佢地好似食神咁估你唔撚到,咁樣講晒出黎咪比扮旦散睇穿你底牌恰鳩你!! !!
講口交...... 終國又嬴
Trump 唔玩地面部隊掃,但間唔中就清下過期戰斧同玩肉醬意粉,MM呢啲case 斬曬班軍佬首就收工啦
佢其他方面敢唔敢去盡先,
敢嘅其實可以接受,取消個聯繫匯率先講
民主黨出賣民主
愛登力發現
中芯獲美成熟製程許可是假消息
https://lih.kg/gJwCCT
#6 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞