2020 EDUHK NON JUPAS 討論區(6)

564 回覆
0 Like 1 Dislike
其實個個發揮都差唔多水平 係強國人好似好多 個個普通話都偏強 英文就大家差唔多
有冇人之前in過幼兒教育轉左status?
你轉左status幾耐無offer?
有無睇信箱?你系乜科
你有冇諗過仲有好多人係仲未轉status 包括我
你都轉左status就等收offer啦 唔好諗咁多
係驚都係果啲未轉status 果啲驚先啦 係咪先
3.1?
BEd ict 幾時派offer
轉咗status都兩個禮拜
幾時先有消息
你指轉status=有offer呢個講法?
我上午禮拜都打咗電話去office 問
佢都好好人,幫我拎個application number 幫我check
之後話同事處理緊,叫我耐心等多一兩日睇吓有冇offer
你點問?我次次去問 佢都話耐心等吓啦
我問佢in完之後個status轉咗submitted 有咩含意。
結果係冇含義
再等下,希望大家都有offer啦
每日都check幾廿次status同email
覺得自己已經陷入病態程度
大家禁話 希望盡快有offer
有無人收到特殊教育Year 3既offer?
上上星期收到conditional offer
你係幾時報架?
想知ching GPA幾多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞