【毀尼安】阿仙奴20-21球迷吹水區 MDLI

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
真係可惜
受傷之前真係踢得幾好
冇得打歐國杯
佢咩撚黎
的確係人忙
你放咗gme未
咁仲有下一年世界盃嘅
不過重傷完出返嚟要努力證明返自己
英撚右邊排哂隊 有排都未出到佢
佢傷好都未必有得踢
你勁癲
25基今晚可能發狂
500?
咁少?
預告兵工廠大換血 阿迪達:前所未有
阿仙奴今季成績大墮後,爭入前4都有困難,英國傳媒報道,領隊阿迪達與技術總監艾度已經準備在今夏轉會窗進行大換血,「達哥」更透露今夏收購規模屬前所未有,將陣容全面提升。
英國《football.london》報道,阿仙奴今夏換血計劃正在醞釀,多位球員將被棄用,然後再於轉會市場收購多名新兵,重建陣容,棄用名單包括拿卡錫迪、比利連、洛賀丁、哥林張伯斯、大衛雷斯,以及外借到馬體會嘅盧卡斯托拉拿。
阿迪達透露,今夏收購計劃將會係「前所未有」,目的係將球隊實力提升上更高水平:「我們正籌備今夏收購計劃,今季聯賽排名相當重要,我認為我哋要做嘅事,對於阿仙奴呢種級別嘅球隊,係前所未有嘅,我認為我哋好需要咁做,想要變強就要咁做。」
3年計劃原來唔係得個講字
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞