Philips個Hue play bar 得一碌既效果係點樣?

39 回覆
0 Like 0 Dislike
緊係去amazon 平好多
去amazon uk
岩用,之前係 US Amazon 買左,依家開心使用中
係要用 Adapter,唔洗用 voltage converter

Amazon 無減價..點平好多
單隻無火牛 之前 Zenox $ 1399 送bridge 其實差不多價
得依set抵玩 amazon單件全部平過佢幾成
thx ching

諗緊好無買govee TV led backlights
平好多
等第時換樓住大啲先用Philips hue 1 set買哂加有Dolby atoms嘅soundbar同電視
其實有平都係買平既玩住先。
我早幾年已經買左 Philips hue 個 bridge 同light bulb... 先買 Hue Play Bar

如果換樓就可以整smart home la
一係等政府個5000逐樣買
買咗govee ,但係佢個app入面係簡體字嘅,想轉英文都唔得
大陸公司,sad
最近有興趣想玩打機睇戲會跟住轉色嘅燈,
做完功課發現原來hue起手sync box bridge再加燈已經3千幾
個盒都兩千啦
但暫時得佢可以做到4K60 同 ATMOS
已經開心使用中
巴打分享下
而家換緊全屋PHILIPS HUE
都諗緊想買埋SYNC BOX
你用舊燈帶?
有咩評價? KEEP住用?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞