連登黃世澤打手名單(不停更新)

42 回覆
19 Like 9 Dislike
唔係事實點認
yes,所以我暫時唔會再貼九大簋

清理左
(1) 熱狗系:熱狗、陳雲、白兵
(2) 陳志豪系:健吾、容樂其、劉正、鄭立、黃岸然
(3) 移民律師集團:升旗易、齊阿哥、言論自由

上面呢班 pk 先
點解冇啤梨同林匡正 世柒老師
舉報咗啤梨未? 啤梨系洗唔洗清理?
今次 47 政治能量太大,黃毓民系都要呢個時候向後縮,令自己可以響當初35+同初選搞分化既事上面全身而退 而仲係落井下石好似熱狗健吾果班今次有機會一網打盡緊系集中清左先 同埋英國 BNO 加速要放資源清埋移民律師D狗 包括你地叫 食得未啊 果位 USER 我懷疑係言論自由 D 人黎

黃毓民分裂本土派、啤梨犯法食 BNO 副簽人血饅頭、叫人投建制、武俠小說 9UP、KOL玩爛直播 呢D之後再講
你哋想話佢公開咗自己連登身份
但另一方面又靜靜雞用另一帳號扮做自己打手?
唔係幾信有人可以無恥到咁

相信都係聽得多有樣學樣啫
頂盡呢啲叫忠實聽眾/盲粉(?)
有冇 link 聽返
係得你認為黃世澤係藍
一個認為除自己之外人人都係五毛
一個認為除自己之外人人都犯邏輯謬誤
臭味相投
冷靜啲
老鳳還老鳳
Genzo 還 Genzo
唔好撈埋一齊講

老鳳唔係好似一般連登仔咁單憑個人感覺就話人五毛

至少有理有據

佢覺得世澤係藍亦都有佢道理

我認為世澤要澄清嘅話至少應該喺佢個五毛 list 度del 返椰子個名停止分化

p.s. 老鳳 fans
"一個認為除自己之外人人都犯邏輯謬誤"?
邊度有大量指其他人有犯邏輯謬誤? 除非你有理據證明我話人犯邏輯謬誤時, 好多都話錯, 否則你咁講, OP你只係又嚟無證據老屈

稻草人論證(英語:straw man)或稻草人謬誤、攻擊稻草人、刺稻草人、打稻草人是曲解對方的論點,針對曲解後的論點(替身稻草人)攻擊,再宣稱已推翻對方論點的論證方式

在一些格鬥訓練中,會以稻草人作為假想敵,練習向它作出攻擊,無論攻擊再怎麼猛烈,被擊倒的都只是替身,真正想攻擊的對象並未受到攻擊。以猛烈炮火攻擊一個假想的論點就像「打稻草人」一樣。
唔好意思,我話認為除自己之外人人都係五毛嘅係黃世澤
講得唔清楚
呢個係花生台幫黃世澤SPIN的節目

論黃世澤|匪類幾分鐘監察21年2月25日

已經比我踢爆條友扮政要同屈人,其支持者竟然反屈受害人收中共錢
根本只係黃絲界的荷蘭叻
原來傻西黎
交加街381號出埋堆戇鳩terms又有人buy先好野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞