[I/A] 《Last Cloudia 最後的克勞迪亞》- [50]DR.STONE爆死

1001 回覆
3 Like 0 Dislike

Ac1 神都 科燈 腎仔 司 幻
冇推過主線

Ac2 便利屋 硫酸 三張絕版聖劍ark
劍機連劍專、飾專
腎仔 大貓 加護 合眼莉 雷姆
司 琥珀 V 旦丁

推到n3 仲有好多石挖

https://t.me/fc5687
原來fix返素材最後一關個續戰系統 係時候刷電池
刷左成個鐘
返緊工無得刷
點樣可以操控打邊隻
成日走左去遠先打
切換目標 好似左下角
左下可以轉target 右下可以轉操控角
唔知會唔會更新有得睇傷害LIST
D數字太多睇唔到邊隻打幾多
我都覺得要出個傷害統計
逐隻入場試咪得
代肝活動(純手動)
有興趣留tg
10lv魔物獵人 可以必跌真係輕鬆好多
周回做到2秒V既話 帶其他2隻刷魂遮
泳裝真係拎去雪都得除非攻PVP 唔係又有幻又有V 都唔洗點升佢住
我個隻升到咁上下就雪左
有3700年就可以係V 6覺滿SC後換其他人帶 就算有時入場唔係即出 爭1-3秒上下浮動完場整體黎講都著數過由V爆魂
我滿曬都仲刷緊等腎仔學左睇下夠唔夠秒先
6000石就中仲想點.....
有科旗都可以玩既
同埋PVP都剋近戰 即出2技暖到傻
但而家黎講唔算太勁
V升完 (差二刀)/大CAT 5覺 (72 能力)
周回 我用V + CAT +王子
成日覺得依家要升加護/泳裝先
周回做到2秒V既話 帶其他2隻刷魂遮
泳裝真係拎去雪都得除非攻PVP 唔係又有幻又有V 都唔洗點升佢住
我個隻升到咁上下就雪左
我屌 早知唔抽 見佢T1先抽 用咗我6000石
有科旗都可以玩既
同埋PVP都剋近戰 即出2技緩到傻
但而家黎講唔算太勁
我對但丁印象超級嫲嫲
皆因姐借人哋隻蛋丁過關 但係佢幾招我俾啲飛龍斷技斷到仆街
當交學費啦 我1 月係為左佢而買個帳 但當初D野而家全部唔入流除左破神仲有用 同 三張聖劍外 其他野都貶值曬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞