[I/A] 《Last Cloudia 最後的克勞迪亞》- [50]DR.STONE爆死

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
有冇人同我一樣,已經到咗追唔切嘅階段?練好一隻角起碼成個月,我啲角已經排到2022年了
但係想要琥珀千空同科燈多d 諗緊等第2彈定去抽舊pick
慢慢玩
4月又2週年了
比返個自動周回我啦
到時又黎重生潮
https://www.youtube.com/watch?v=RyhP6SA3a8o
真係鄧個鬼佬開心, 第3 step中幻
佢抽野真係好忍得, 之前話好想要腎仔, 但都忍住抽完step就算
20升80sc要幾多萬碎
想計下數
50以上30魂
ok
20->50 係幾魂一野
你當哂條大數30算啦 爭唔遠 果d細既唔記得啦 隔幾sc又少5魂咁
30*50
岩岩計過
如果肝一隻
要3千幾粒電池,英晶+覺醒+sc
完全體講運既
無運就好似我隻V 即使今期我搏中埋科燈 但砂蟲就一直以黎都抽唔中
真係恭喜佢
佢真係好忍得
但佢次次抽 咩都唔中 都要放上youtube
今次終於歐返次

雖然我覺得LR有用d
通常整好隻完全體玩一陣就會悶 又會想整另一隻
新手多石號14萬石抽左呢堆,係咪都算ok可以照玩?
當一個鐘可以150粒電池
當刷到6覺+英晶+sc
即係30+60+90+150+200+400 (獎勵-200)
英晶1000?
sc當佢1400粒
3130粒電池
當150粒電池1h
刷20個鐘=肝到一隻
由20升到80好似要17xx粒魂
完全ok!
咁就緊加用番pc啦
過來人經驗...
之前我無pc,因為打機,由一部ipx-》買多部ipad-〉再買多部rog2->換部n20u
研究一大輪攪一大輪,ff到幾美好....

最後都係頂唔順,砌部pc算了....加埋chrome搖控...接近100分
咁樣其實一星期就刷晒

所以我決定收費手動幫d無電腦/無時間既巴打刷活動
有興趣搵我~
咁起碼都叫有一隻丫 只好慢慢抽
對比我隻大貓差張要塞 我諗砂蟲應該易出啲既
上星期又搏唔中賢仔 nero配賢 好似好好玩
其實好似遠征+禮包+全服合成都仲有百幾魂
玩得啦
有ur 唔洗諗啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞