[拮利汽車]車路士球迷討論區

1001 回覆
30 Like 8 Dislike
佢去皇馬 varane 先更大機會on market
有魯sir根本唔需要買中堅
唔係咁計數架嘛?

alaba拎 400K 咁其他人眼唔眼紅? 猛仔宜家得70K 要加到250+? 其他人呢咁
拎魯sir單換varane點睇
你當人白痴啊
【Now Sports】利物浦周三迎戰車路士前夕迎來好消息,阿里遜、迪奧高祖達和法賓奴3名主力都已經跟隨大隊進行操練,意味著他們隨時能夠披甲上陣。利物浦門將阿里遜(Alisson Becker)上輪聯賽因喪父而缺席作客錫菲聯的賽事。至於迪奧高祖達(Diogo Jota)就在去年12月歐聯面對米迪蘭特受創後就一直養傷,原本對錫菲聯時有望上陣,可惜就因身體抱恙而倦勤。2月初不敵曼城時傷出的法賓奴早在上周已經歸隊,為球隊的防守力注下一支強心針,現在再加上阿里遜、迪奧高祖達回歸訓練場,近5仗聯賽錄得1勝4負的紅軍無疑軍心大振。

除了他們三人之外,拿比基達、卡巴和占士米拿亦有參與周二的操練,利物浦的兵源漸漸再度充足起來。

利物浦領隊高普早前確認:「我肯定阿里遜和法賓奴能夠對車路士時上陣。而迪奧高祖達(對錫菲聯時)就因生病而留在酒店休息,他已經在球隊的出場名單之內,訓練表現也讓我感到滿意,只是剛好比賽前夕生病而已。我認為迪奧高已經準備就緒。」

起機起機
full添準備大炒廢車
杜曹第一場輸波
所以兩個都唔黎就最好
人地未必肯黎車呢
假設t silva下年仲係車,唔太想ramos黎
睇埋下半年魯魯同天神既表現係點
如果兩人既進步可以上到一線既話
唔太建議有新既中堅加入,除非一直打3中堅
有一個老將都夠
俾d 機會班後生仔好過,無得出場點累積經驗進步
仆街 次次打利佢地都齊腳
打完我地佢地啲人就傷到仆街
到打我地又差唔多好番
(雖然人地齊定殘陣我地都係私家雞
魯魯都仲有得進步?
快d 掛靴入球探部算啦
水埋Sule黎 佢可以lan
Full team先好

一殘陣我地柒硬
文狗生完日無耐 到魯狗生日
Guehi
支持利full team 廢事勝之不武
我都反魯 但上場真係打得幾好喎
條仆街咪衰在一場好一場差
場場差就比杜sir踢返非洲啦
sor 真係冇見過佢好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞