有冇人個女朋友係出街熱情, 返到屋企好冷淡???

150 回覆
159 Like 8 Dislike

或者部首
係咪成日比人投訴
係, 我其實放工返到屋企食埋飯, 打陣機, 睇陣YOUTUBE都就訓, 完全唔想覆WHATSAPP/SIGNAL.....
曖昧/啱啱一齊果啲 成日思疑我有第個

其實我冇出街 只係想靜吓....
係完全做唔倒 定做到但唔feel good先?
後者冇得迫
感建分
請善用不推文回覆
唔feel gd lo
要迫住做係試過做到嘅
但係如果對方食我唔住 咁就出事 就會懶覆/hea覆
我都係 唔正係你
一出街會迫自己講多點野同會有趣 但番到家唔想再扮 想有私人空間 會有點壓力
呢個po好似搵老襟咁,大家都係好兄弟啊
巴打咁你可以慳番好多時間食多兩件
真係結婚你就enjoy架喇
咁冇lu冇得改
正如其他人都改變唔到自己變到好似你咁
我自己覺得唯一可以做既就係比對方知係你本身性格係咁,或者約定一d signal (例如特定既sticker emoji 之類)代表你想偷懶唔覆msg啦
如果唔係對方其實分唔倒係你單純懶,定係嬲9左有心無視佢咁
我都唔鐘意覆人,覆覆下又唔見咗人果種
但係我男友係我著緊嘅人,所以我通常都秒覆,只能你改變唔到佢囉,冇motivation去覆你
偷食死全家
我同你一模一樣
me2 bro, 有時覆MESSAGE好撚大壓力, 本身做文職, 放工我想對住個大D既MOON, 睇電影放空下, 唔Q想諗野。
以前一直懶得覆EX 幾個鐘一次/HEA覆 條友成日懶係好笑懶係關心咁 無論佢開咩話題 我都用結論POINT終結佢

之後偷食同另一個又高瘦既靚仔日日TEXT好開心
WTS一傾就傾半個鐘以上
夜晚唔想個傻仔煩住 就同佢講我訓喇 但我WTS仲上線中依家先醒起
不過個傻仔又冇踢爆我 可能真係信我咁早訓
我就係以為做左男友就會著緊D
點知反而冇以前咁緊
係咪我個人太安全
我完全明你 覺得維持現狀都幾開心
就算呢個世界習慣reward extroverts
返屋企唔覆有咩問題
唔可以做自己野?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞