[A/I/DMM]ウマ娘プリティーダービー (5)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
咁如果無特別週, 係咪要搏偷到借人地返黎果隻再搏繼承到係個樹状圖到?
隔代繼承?
就算偷到都未必1, 2場繼承到特別週招大
我有d 1999唔係好識講..不過巴打應該明

感激, 好撚高深專業 學到野的
可以借FD既馬配種
唔係好因子一定出到好馬
因子係隨機出既
你E級馬都出到3星因子
聽講最後出嚟都係全隨機
只不過你子代 兩個老母都係用3速
你自己出嚟都抽到3速嘅話

你將會有張9速種馬 每次繼承同三女神
都起碼加你60速
巴打真係勁...真係學到野
無錯
如果跟返winning post咁玩
隻game好快玩完 內血統圖
所以由頭到尾都係自己刷2隻3星因子先
所以我先話刷因子刷到煩
就算你隻馬幾撚屈
個因子都係比1星你
但係呢個因子太隨機
試咗5次教有6星,7星速
出到黎b rank嘅馬都係1星力,心,同賢
練到1200速 roll 個一星體
我冇3星馬既關係用黎用去都係用啲1,2星馬做老豆老母 所以啲因子黎黎去去都係個啲
聽講最後出嚟都係全隨機
只不過你子代 兩個老母都係用3速
你自己出嚟都抽到3速嘅話

你將會有張9速種馬 每次繼承同三女神
都起碼加你60速
所以由頭到尾都係自己刷2隻3星因子先
但係呢個因子太隨機
試咗5次老豆老母都有6星,7星速
出到黎b rank嘅馬都係1星力,心,同賢
其實最好係roll 3星ura 因子
仲要白框 唔撞藍框
想問下係咪即係
第一鋪用 3星先行老豆老母, 老豆老母都要有一樣的例如 兩星速
就會有機會生到隻 3星先行, 3星速出黎?
就算生唔到, 係咪第二鋪用新生出黎果隻再加 佢的老豆老母是但一隻就會有更大機會出到 3星速 3星先行出黎?
如果第二鋪都唔得係咪即係第三鋪就必出3星速, 3星先行?
如果刷唔出回體技點算好
唔係
你乜9都冇都可以出到3星因子
老母要用三星因子只係為左再下一代
即係第三代個到食6張三星因子
出3星因子都係腳質同路程
未出過3星速體果d
唔知點解開左VPN入GAME都係彈ERROR
好想玩
我屌...我應該係太笨....睇唔明
唯有維護完自己慢慢試下...睇住佢個樹状圖黎理解下
唔該哂
維護緊, 到7點定唔知8點
我有, 洗唔洗借俾你偷下
on9 一問, 點樣借朋友隻馬黎扑野?
簡老豆老母時,右上有欄係fd馬
即係先代因子係影響唔到後代出咩因子
出唔出三星因子係隨機決定
原來維護緊
仲以為我個VPN 有問題
唔該哂
得3+3速馬
原本諗住今日養隻9速出黎 屌佢老味維護
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞